INTERNETSKI HIT

'DESET JEDNOSTAVNIH NAČINA KAKO ZARADITI ONLINE' Zbog velikog interesa čitatelja eBook Jutarnjeg ovdje možete preuzeti i u petak!

 Arhiva CROPIX

Čovjek koji snima sebe kako otvara igračke iz kutije I slaže ih zaradi preko YouTubea 4.8 milijuna dolara svake godine. Kako? Preko reklama koje YouTube vrti na njegovom kanalu koji je izuzetno posjećen.

Što sve vi kao fizička osoba možete napraviti, a da ne morate registrirati tvrtku ili uložiti novac da biste počeli zarađivati online? Mogućnosti za ostvarenje dodatnih prihoda na internetu su mnogobrojne.

eBook Jutarnjeg lista, napravljen u produkciji Native Ad Studija EPH, predstavlja vam 10 jednostavnih i najpopularnijih načina, od zarade od online reklama do prodaje vlastitih proizvoda i usluga.

Autor eBooka Gordan Horbec, ekonomist i programer, vlasnik računovodstvenog servisa i urednik portala imamnovac.hr, korak po korak opisuje i kako online zaradu koju ostvarite u inozemstvu možete legalizirati u Hrvatskoj.

U prva dva sata eBook “10 jednostavnih načina kako zaraditi online” preuzelo je više od 400 čitatelja jutarnjeg.hr i stoga vam pružamo mogućnost da još i u petak, 19. lipnja, dođete do svog primjerka eBooka Jutarnjeg. Preuzmite ga ovdje :

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. lipanj 2024 11:06