MORAŠ UHVATITI SVE!

POKEMON GO Ažurirana trenutno najveća mobilna igra na svijetu, no nisu svi sretni s promjenama

 Sergio Perez / REUTERS

Ažurirana je igra Pokemon GO, no korisnici se brinu hoće li im opcije koje su došle s najnovijom verzijom igre olakšati ili otežati napredak ka tituli Pokemon majstora, prenosi Independent.

Naime, odmah po izlasku zakrpe 0.31.0 za iOS i Android verzije aplikacije, nekim je korisnicima anuliran napredak u igri te su bili prisiljeni početi ispočetka. Osim te nepravilnosti, najnovija verzija promijenila je ili u potpunosti eliminirala neke od ključnih aspekata igre.

Niantic je tako eliminirao opciju koja je omogućavala korisnicima identifikaciju obližnjih Pokemona po količini tragova šapa pored njihovog imena. Korisnici sada više ne znaju koliko je neki Pokemon od njih udaljen već samo da se nalazi u određenom prostoru. Također, prilikom skeniranja, udaljenost obuhvaćena je sada smanjena sa 100 na 70 metara što znači da ćete se morati još više približiti Pokemonu prije nego što vam se pojavi na ekranu.

Igrači Pokemona sada mogu ponovno mijenjati izgled svog avatara te je moguće odabrati najdražeg Pokemona, što znači da ih se ne može slučaju prebaciti. Borbe Pokemona od sada će također biti drukčije budući da je šteta koju pojedini Pokemoni rade prilikom napada prilagođena.

Izgled aplikacije se također ponešto promijenio te su sada slova unutar aplikacije i medalje koje osvajate drukčijeg dizajna. Osim toga, sada kada upalite aplikaciju dočekati će vas sigurnosne poruke da se ne krećete neovlaštenim prostorima, ne vozite automobil dok igrate te ne ulazite na opasna mjesta dok igrate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:44