NOVI HIT?

Tvorci megapopularnih Angry Birdsa rade na novoj igri, zvat će se AMAZING ALEX. U prodaji bi se trebala pojaviti za dva mjeseca

Igra bi se trebala pojaviti u prodaji kroz dva mjeseca, a prema najavama autori su inspiraciju pronašli u igri Casey's Contraption za koju je finska kompanija nedavno kupila intelektualno vlasništvo

Proizvođač megapopularnih Angry Birdsa , finski Rovio , najavio je skori izlazak nove igre koja će se zvati Amazing Alex .

Igra bi se trebala pojaviti u prodaji kroz dva mjeseca, a prema najavama autori su inspiraciju pronašli u igri Casey's Contraption za koju je finska kompanija nedavno kupila intelektualno vlasništvo, a koja je razvijena od strane tvrtki Snappy Touch i Mystery Coconut.

Casey's Contraption je zabavna igra u kojoj igrač kombinacijom raznih predmeta mora postići zadani cilj (poslati luptu u kantu, probušti balon...).

O novoj igri se još uvijek gotovo ništa ne zna, a Roviov CEO Mikael Hed je glavnog lika Alexa opisao kao znatiželjnog dječaka koji voli graditi.

Ukoliko ste namjeravali isprobati igru Casey's Contraption to trenutno nije moguće zbog toga jer ju je Rovio nakon kupovine maknuo s App Storea, vjerojatno zbog rebrandiranja, stoga ćete se morati strpiti još neko vrijeme da bi ju zaigrali.

Najava nove igre stiže u trenutku objave kako je Angry Birds dosegao brojku od preko milijardu presnimavanja, a za informaciju hoće li Amazing Alex uspjeti potući popularnost Angry Birdsa treba pričekati još neko vrijeme.

Pogledajte kako je Rovio obilježio milijardu preuzimanja Angry Birdsa, te trailer iz igre Casey's Contraption.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:29