UberSELECT

UBER U ZAGREBU UVEO NOVU USLUGU Korisnici će od sada moći iskusiti potpuno nov način vožnje kakav prije nisu mogli

 UBER

Uber je pokrenuo novu uslugu UberSELECT, u sklopu koje će korisnici moći iskusiti vožnju u novijim i prostranijim automobilima s najbolje ocijenjenim partner-vozačima.

Do danas su korisnici u Zagrebu mogli koristiti isključivo uslugu UberX.

S uslugom UberSELECT korisnici sada mogu birati između niza kvalitetnijih i prostranijih vozila kao što su VW Passat, BMW 5, Audi A4 ili Škoda Octavia.

'Našim korisnicima želimo pružiti još više izbora. Ljudi u Zagrebu vole naše usluge i ponosni smo na činjenicu da im možemo ponuditi još jednu opciju. Otkako smo krenuli s našim poslovanjem u Hrvatskoj prije nešto više od godine dana, zabilježili smo rastuću potražnju za Uberom. Nadalje, dio korisnika poslalo nam je jasnu poruku da želi dodatan izbor mobilnosti u prostranijim vozilima. Budući da nam je zadovoljstvo naših korisnika na prvom mjestu, odlučili smo lansirati UberSELECT kao odgovor na te zahtjeve', istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Kako bi obilježili pokretanje nove usluge u Zagrebu, iz Ubera su pozvali jednoga od svojih najčešćih korisnika da isproba UberSELECT. Niko Goga, 27-godišnji nezavisni fotograf, koristi uberX već više od godinu dana.

'U svakodnevnom životu često koristim Uber jer sam kao nezavisni fotograf prisiljen donositi brojne odluke u posljednji trenutak i putovati gradom u različita doba dana. Uber mi pruža fleksibilnost koju trebam, kao i transparentnu metodu plaćanja koja mi odgovara. Moram priznati da je nova usluga UberSELECT sjajna. Zahvaljujući prostranim automobilima, sa sobom mogu ponijeti svu fotografsku opremu koju i inače koristim, i to po vrlo povoljnim cijenama', izjavio je Niko Goga, prva osoba koja je u Hrvatskoj isprobala uslugu UberSELECT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 04:28