NAJVEĆI REGIONALNI SAJAM

ZAGREB AV SHOW DONOSI NOVITETE U POTROŠAČKOJ ELEKTRONICI Posjetitelji će moći vidjeti najnovije modele televizora, pojačala, receivera i zvučnika

Na ovogodišnjem Zagreb AV showu posjetitelji će moći vidjeti najnovije modele Ultra HD televizora, stereo i surround pojačala, receivera i zvučnika, a u sklopu izložbe “Zagreb CanJam 2016.” isprobati najkvalitetnije audio slušalice te odabrati nosač zvuka po povoljnijim cijenama i tako obnoviti svoju glazbenu kolekciju

Najveći specijalizirani sajam potrošačke elektronike u regiji i ovom dijelu Europe „Zagreb AV Show 2016.“ počinje u petak, 21. listopada, i traje sve do nedjelje, 23. listopada, te će se tradicionalno održati u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Na ovogodišnjem, 22. po redu, izdanju međunarodnog AV sajma okupit će se gotovo 30 izlagača koji će svoje novitete posjetiteljima pokazati na dva kata, na više od 500 m2 izložbenog prostora.

Osim demonstracije najnovijih i najboljih TV uređaja, stereo i surround pojačala, receivera i zvučnika, posjetitelje očekuje i demonstracija vodećih proizvođača audiofilskih slušalica. Ljubitelji dobrog zvuka moći će isprobati zvuk velikog broja slušalica (AKG, Audeze, Audio Technica, B&W, Denon, Grado, HIFI Man, JBL, NAD, Philips, PSB, Sonus faber...) u sklopu izložbe “Zagreb CanJam 2016.”.

Uz uživanje u kvalitetnom zvuku posjetiteljima će biti na raspolaganju velik izbor nosača zvuka (LP & CD) koje će na sajmu moći kupiti po sniženim cijenama te tako obnoviti svoju glazbenu kolekciju.

Važno je istaknuti kako je trenutno najveći potencijal u svijetu potrošačke elektronike u razvoju uređaja i tehnologije prikazivanja 4K TV sadržaja, a na ovogodišnjem će sajmu vodeći proizvođači TV uređaja predstaviti svoje premium Ultra HD modele. Tako će premijerno svoj AmbiLux 4K Ultra HD televizor s Android OS-om dijagonale 164 cm (65 inča) oznaje 65PUS8901 pokazati tvrtka Philips.

LG Electronics će, pak, predstaviti njihov najprestižniji OLED televizor oznake OLEDG6V iz njihove Signature linije i dijagonale 65 inča. Od TV noviteta Panasonic će predstaviti svoj najbolji model 4K UHD LCD televizora oznake DX900 s pozadinskim osvjetljenjem i dijagonale 65 inča.

Njemačka tvrtka Loewe će predstaviti svoj OLED televizor oznake Bild 7 u dijagonalama 55 i 65 inča oznake Bild 7.

Samsung nastupa s četiri modela televizora od kojih je najimpresivniji model KS9500 dijagonale 65 inča i zakrivljenog ekrana, koji je ujedno i njihov ovogodišnji flagship.

Nakon dugo vremena na sajam se vraća i danska tvrtka Bang&Olufsen (B&O) koja je, kad je dizajn u pitanju, mnogim dizajnerima interijera na prvom mjestu. B&O ove godine predstavlja svoj najnoviji model televizora oznake BeoVision 14.

Za potpuni doživljaj video sadržaja brojni izlagači i ovoga su puta pripremili novitete u segmentu kućnih kina. Posjetitelji na sajmu će ove godine moći uživati u sustavu kućnog kina koje uključuje najnapredniji višekanalni zvuk (Dolby Atmos) u kombinaciji s vrhunskim AV receiverima (NAD i Onkyo) i s prikazom slike pomoću Epson projektora (1080p) oznake EH-TW9300 i 4K UHD televizora.

Većina Hi-Fi izlagača imat će bar jednu premijeru na sajmu, pa spomenimo tvrtku Dynaudio i njenu najnoviju Contour liniju zvučnika, zatim JBL koji će premijerno pokazati model Everest DD67000, premijerno će biti prikazan i zvučnik talijanskog dizajnera Franco Serblina oznake Lignea, tvrtka KEF će izložiti novi Blade Two, a Focal nastupa s modelom zvučnika Sophra No. 2.

Na sajmu će premijerno biti prikazana gramofonska zvučnica Fuuga za koju je potrebno izdvojiti 8.000 eura.

Glavni pokrovitelj i suorganizator ove manifestacije je magazin hifimedia koji ove godine, uz najavu jubilarnog 100. broja, obilježava 20 godina izlaženja.

Radno vrijeme sajma je od 12 do 19 sati (petak), od 10 do 19 sati (subota) i od 10 do 18 sati (nedjelja). Cijena dnevne ulaznice iznosi 20 kuna, odnosno 30 kuna za sva tri dana održavanja sajma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:44