HOROR U PODGORICI

UZNEMIRUJUĆI PRIZORI: NASILNICI NEMOĆNOM PSU DRŽALI GUBICU I NALIJEVALI MU PIVO Maloljetnici zlostavljali životinju pa se snimkom 'hvalili' na mrežama

 
 Screenshot / Facebook

Nevladina organizacija Prijatelji životinja Podgorica podnijet će policiji prijavu protiv maloljetne djevojke iz Kotora i još dvije osobe koje se vide na video snimci objavljenoj na Instagramu kako najvjerovatnije uličnom psu nasilno nalijevaju pivo u usta.

Video je prvotno objavljen na Instagramu, i to na profilu spomenute djevojke čiji im je identitet poznat. No, nakon salve kritika uklonjen je čitav profil s te društvene mreže.

Kako pišu u objavi, Prijatelji životinja su doznali da je otac maloljetnice policijski službenik te da je navodno preko posrednika prijetio osobi koja je snimku ‘skinula’ s profila njegove kćeri i objavila je dalje na društvenim mrežama.

- Nevladina organizacija Prijatelji životinja Podgorica poziva Osnovno državno tužiteljstvo u Kotoru da pokrenu postupak protiv osoba sa snimke, kao i protiv maloljetnice koja je isti objavila na društvenim mrežama, a koja je inače opisani događaj snimala. Također, poručujemo i ocu maloljetnice, da umjesto što koristeći položaj policijskog službenika prijeti osobama koje pokušavaju stati na put bezakonju i maloljetničkoj delikvenciji, bolje neka tu energiju usmjeri u odgoj svoje kćeri - napisali su na Facebooku.

Na koncu, kažu da očekuju reakciju od nadležnih organa kako bi shvatili što su napravili, ali i kako njihovim vršnjacima nikada ne bi palo na pamet ovako nešto ponoviti.

Snimku mučenja bespomoćnog psa možete pogledati na ovom linku, no upozoravamo vas da je uznermirujuća!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:01