OD 1915. DO 2015.

VIDEO: KAKO SE KROZ STOLJEĆE MIJENJALO DONJE RUBLJE Ovako su djevojke zavodile svoje muškarce...

Nakon što je Mode objavio 100 godina ljepote i 100 godina bikinija, sada su odlučili pokazati i kako je izgledalo donje rublje unazad sto godina.

Video započinje sa sramežljivim jednodijelnim pidžamama početkom 20. stoljeća, koje oko 1925. prelaze u spavaćicu, odnosno dugi negliže. Deset godina kasnije cijela stvar izgleda puno liberalnije - zavodljive sirene šepure se u kratkim satenskim hlačicama i grudnjaku, a 1945. stvar postaje vruća - negliže je puno kraći, a uz njega dolaze i samostojeće čarape s halterima.

Romantično, a ujedno zavodljivo rublje s puno čipke i volana pojavljuje se oko 1955., dok '65. stvari postaju divlje: u modi je rublje sa životinjskim uzorkom i gaćice visokog struka.

Desetljeće kasnije, u modi su duge i nevine spavaćice, a '85. uski bodiji visokog izreza koje noge čine dužima. Pred kraj 20. stoljeća hit su satenski korzeti i samostojeće čarape, 2005. kratki i prozirni negližei, a 2015. seksi satenska jednodijelna odijelca.

No, na kraju krajeva, bitna je poanta, a to je da je svaka žena drugačija i da bira donje rublje onakvo kakvo joj najviše odgovara i u kojem se najbolje osjeća.

- Samopouzdanje je uvijek seksi - zaključak je videa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 14:57