NESRETNA LJEPOTICA

VIDEO: 'NITKO MI NE VJERUJE DA NE MOGU NAĆI DEČKA' Model za donje rublje na internetu traži ljubav

Lucy Harrold, 25-godišnji model za donje rublje iz Engleske ima nevjerojatnu figuru, lijepo lice i dugu kosu, no unatoč svemu ne može pronaći dečka te tvrdi kako u ljubavi nema sreće.

Kako bi riješila svoje ljubavne probleme uz pomoć svog prijatelja pokrenula je internetsku stranicu BirminghamLove.co.uk dizajniranu za samce iz njezinog rodnog Birminghama.

- Više nije tako jednostavno upoznati ljude kao što je to nekad bilo. Dečki su preplašeni. Prava je noćna mora pronaći dečka koji će me izvesti na spoj. Mnogi pretpostavljaju da imam dečka jer sam model i da nisam zainteresirana, no to nije istina. Čak se nitko ne ponudi da mi plati piće kad navečer izađem van.

Lucy je nadavano izašla na naslovnici jednog muškog magazina, a čak je bila i u TV showu 'Odvedi me na spoj' no ni to nije urodilo plodom. Tada je odlučila pokrenuti stranicu na Internetu.

- Željela sam napraviti stranicu vezanu uz mjesto jer volim Birmingham. Puno putujem radi posla, no želim dečka iz Birminghama. Ljudi mi ne vjeruju kada im kažem da ne mogu naći dečka, to je ono što me navelo da kreiram tu stranicu. Dosta sam povučena pa je Internet za mene super mjesto za upoznavanje - kazala je ljepotica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 11:08