DIRLJIV SPOT

VIDEO Performans u Neumu i Dubrovniku: Djeca iz Vukovara i Srebrenice zajedno pjevala Balaševićevu 'Samo da rata ne bude'

Performans je izvelo je 85 mladih sudionika 4. kolovoza u samom centru Neuma, a Balaševićevu pjesmu su otpjevali i u Dubrovniku, točnije u Luci i na Stradunu
 YouTube

Na Facebook stranici na kojoj se okupljaju obožavatelji Đorđa Balaševića objavljen je dirljiv video djece koja su od 24. srpnja do 5. kolovoza sudjelovala u mirovnom kampu 'Odmor od rata'.

Djeca iz Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske, odnosno Sombora, Vukovara, Srebrenice, Tuzle i Gornjeg Vakufa-Uskoplja zajedno su otpjevala tu himnu kampa, koji od 1994. organizira udruga Savjet za osnovna ljudska prava i demokraciju iz njemačkog Kölna.

Performans 'Samo da rata ne bude' izvelo je 85 mladih sudionika 4. kolovoza u samom centru Neuma, a Balaševićevu pjesmu su otpjevali i u Dubrovniku, točnije u Luci i na Stradunu.

- Nešto prekrasno... Tko nije pogledao pod obvezno neka baci pogled. Bravo, djeco! - piše na službenoj Facebook stranici obožavatelja Balaševića. Ispod videa autora Stefana Stojanovića nanizalo se mnoštvo pozitivnih komentara kao i riječi podrške.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:16