PREKRASNA SLIKA IZ PETRČANA

AKTIVNA HRVATSKA Yoga Sandre Pintarić uz zalazak sunca ostavlja bez daha

 Iva Perinčić
Projekt se u Petrčanima održao pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović

Prekrasna slika vježbanja uz zalazak sunca putuje iz Petrčana. Jedna od najboljih hrvatskih trenerica yoge – Sandra Petra Pintarić održala je zanimljiv edukativni trening Dharma yoge u najljepšem hrvatskom hotelu Faklensteiner hotel&spa Iadera. Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska nastavio je edukaciju građana pa su tako Zadrani i njihovi gosti, po treći put uz ovaj nacionalni projekt, pokazali želju za zdravijim i aktivnijim životom.

Iva Perinčić
Sandra Petra Pintarić

"Energija koju smo razvili na današnjem treningu neka bude poticaj za daljnju svakodnevnu aktivnost. Kretanje, balans i mir našem će organizmu dati snagu i omogućiti mu lakše koračanje kroz život. Pozivam vas da se što više rekreirate, izaberite sebi najbolji trening i krenite već danas!", poručila je Hrvatskoj trenerica yoge Sandra Petra Pintarić.

Iva Perinčić
Josip Bilaver, osobni predstavnik Predsjednice RH Kolinde Grabar–Kitarović

Projekt se u Petrčanima održao pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović koju je predstavljao osobni izaslanik, mladi saborski zastupnik i redoviti rekreativac Josip Bilaver koji je vježbačima poručio: "Vi ste danas primjer svima nama kako treba u svakom danu odvojiti barem neko vrijeme kako bi se posvetili sami sebi. Ohrabrite svoje bližnje, zajedno možemo učiniti puno koraka prema cilju – aktivnoj i zdravijoj Hrvatskoj!"

Iva Perinčić

Prekrasna lokacija i prelijepi zalazak sunca bili su dodatni poticaj vježbačima koji su trening odradili balansirajući snagu i mirnoću duha. Kako bi izbjegli bol i grčeve u mišićima tijekom i nakon vježbanja svi prisutni osvježili su se Mg Mivelom, prirodnom mineralnom vodom koja sadrži čak 343 mg ovog esencijalnog minerala i time gotovo osigurava preporučeni dnevni unos magnezija. Projekt su podržale i TV voditeljice Martina Podgorski, direktorica Zadar Dogus Basketball Tournamenta Zdenka Zrilić , a kroz program nas je vodila Renata Sopek.

Iva Perinčić
Renata Sopek i Sandra Petra Pintarić

Ususret treningu, partner projekta Biotrening predstavio je edukativno – zdravstveni program ICE namijenjen poslovnim ljudima i menadžerima. Projekt se održava u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba i Definicijom Hrane te pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a.

Iva Perinčić
Zdenka Zrilić, direktorica Zadar Dogus Basketball Tournamenta

Nakon treninga svi vježbači dobili su poklon pakete partnera projekta. Generalni sponzor projekta HEP darovao je majice, NIVEA paket za njegu tijela i ručnike za plažu, Jamnica bočicu Mg Mivele vode vašeg srca, OTP banka šilterice za sunce, znojnike za ruku daruje Osteo-Bi Flex®, Kotanyi začine i smoothie nakon treninga. Vježbači su s velikim zanimanjem pročitali i magazine Men's Health te Lijepa&Aktivna.

Finalna postaja ovogodišnje edukacije u sklopu projekta Aktivna Hrvatska je Zagreb u kojem će se trening održati u subotu, 10. rujna u 16 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana u sklopu Europskog Tjedna sporta. Prijavite se za vježbanje na www.aktivnahrvatska.hr .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:29