DR. MYKO SAN - ZDRAVLJE IZ GLJIVA

Svjetska znanstvena elita ove jeseni u Zagrebu

Krajem rujna ove godine u Zagrebu održati će se 6. međunarodna konferencija o ljekovitim gljivama u hotelu Antunović.

Krajem rujna ove godine u Zagrebu održati će se 6. međunarodna konferencija o ljekovitim gljivama u hotelu Antunović, a glavni organizator ovog vrhunskog znanstvenog okupljanja je kompanija „Dr Myko San – Zdravlje iz gljiva“ iz Zagreba. Ovakve konferencije o gljivama i njihovim prehrambenim i ljekovitim svojstvima, organiziraju se svake druge godine i okupljaju u prosjeku 400 do 500 znanstvenika i stručnjaka sa svih strana svijeta. Najviše znanstvenih radova na temu ljekovitosti kod gljiva odnosi se na istraživanje antitumorskih i imunostimulacijskih učinaka gljiva.

Željeći potaknuti proizvodnju, preradu i korištenje jestivih i ljekovitih gljiva, organizator konferencije će organizirati prateću prodajnu izložbu Myko Expo u Hotelu Holiday koja je otvorena za javnost.

Myko Expo će prezentirati mogućnosti i perspektive uzgoja i prerade gljiva u centralnoj i jugoistočnoj Europi. Osim izlagača proizvoda iz ljekovitih gljiva iz SAD-a i Kine, izlagati će i Hrvatske tvrtke proizvođači te tvtke koje nude prateću tehnologiju u proizvodnji i preradi gljiva.

Također će se održati nekoliko stručnih predavanja i radionica namijenjenih onima koji traže nove poslovne ideje. Teme su: kako i zašto uzgajati jestive i ljekovite gljive, osnovni načini uzgoja i prerade, gastronomski i turistički potencijal te poduzetničko-poslovne mogućnosti..

Za sve dodatne informacije: www.immc6.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:09