ZDRAVLJE IZNAD SVEGA

VIDEO: OPREZ, NE GLEDATI NA POSLU! Znate li kako provjeriti imate li rak testisa? Saznajte u par koraka

Nema posebnih preferenci za dobivanje raka, može pogoditi bilo kojeg muškarca

Prije nego što proskrolate niže, trebali biste znati što vas čeka. Grupa golih muškaraca koji će vam pokazati kako provjeriti zdravlje svojih testisa. Možda vam se na prvu ruku čini šokantno, no opustite se i prihvatite informaciju jer znati provjeriti testise za rak je vrlo, vrlo važno. Naučit ćete nešto što bi vam moglo spastiti život.

Budite sigurni da vam nitko ne gleda u monitor i lagano krenite prema dolje. U slučaju da vam netko upadne u ured to jest osobni prostor ili pak ne želite gledati hrpu golih muškaraca koji vas pokušavaju naučiti, postavili smo animiranu sliku lisice koja skače u snijeg kako bi napravili "tampon" zonu.

Ukoliko imate testise vi ste ciljna skupina raka testisa. Nema posebnih preferenci za dobivanje raka, može pogoditi bilo kojeg muškarca.

Kako biste bili proaktivni na očuvanju svog zdravlja, potrebno je barem jednom, recimo tijekom tuširanja, provjeriti testise.

Ukoliko ste spremni naučiti kako provjeriti zdravlje "generatora potomaka" pogledajte video u nastavku. Potencijalno opasni kadrovi za vašu radnu okolinu nalaze se od 0:42 do 2:19 te od 3:05 do 3:20 kao i oko 3:45. Isto tako, u tim ćete kardovima dobiti ključno znanje za vaše zdravlje.

LFTC Testicle Check from Maverick TV on Vimeo.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:18