FASCINANTNO

ZIMSKA IDILA I LUKSUZ KAKAV NE MOŽETE NITI ZAMISLITI Ovdje se mogu ispuniti apsolutno sve želje milijardera, osim jedne!

I dok 'običnim smrtnicima' blagdanska, zimska idila predstavlja kamin, koju pahulju snijega i eventualno pogled s neke planine - bogatašima koji si mogu priuštiti apsolutno sve - ipak treba nešto više detalja i sadržaja.
 Instagram/consensiochalets

Za one kojima 'novac nije nikakav problem' postoji luksuz koji malo tko od nas uopće može zamisliti, a kamoli priuštiti si ga.

Vatromet po narudžbi, ekstravagantni tulumi, ledene skulpture, divlje životinje i najbolje delicije koje stižu iz svih krajeva svijeta, samo je dio ideja bogatih i slavnih posjetitelja.

Ekskluzivne drvene brvnare - Consesnio - izgledaju kao da si uzašle iz neke bajke, a nalaze se u Francuskim Alpama. Tjedni boravak može koštati do i 60 tisuća funti, apsolutnog užitka i luksuza koji uključuje privatnog kuhara i batlera.

Foto: Instagram/consensiochalets

Gosti ovog objekta najčešće su milijunaši i milijarderi iz Rusije, Australije, Brazila, Velike Britanije i Srednjeg Istoka, a kada je riječ o njihovim zahtjevima, voditelj prodaje i prOmocije Hamish Gordon-Lennox tvrdi kako su spremni na apsolutno sve:

- Naš moto je da ništa nije nemoguće. Za 'nemoguće' je potrebno samo malo više organizacije i planiranja. Ne postoji hrana koju ne možemo dostaviti ili aktivnost koju našim gostima ne bi mogli organizirati! Tko god je spreman platiti cijenu, mi ćemo učiniti sve što želi.

U povijesti ovog luksuznog kompleksa, postoji samo jedna iznimka i želja koja nije mogla biti ostvarena, pa se tako voditelj Consesnia prisjetio anegdote s kćeri jednog uglednog gosta.

Foto: Instagram/consensiochalets

- Željela je jahati slona na planinskim obroncima, međutim cijena toga bila je više od milijun funti, a tu su bila i prava životinja koja nismo mogli kršiti - ispričao je voditelj i dodao:

- Imali smo i jednog gosta koji je želio da se pored njegove brvnare izgradi kućica za ptice, jer je želio da ga cvrkut budi svako jutro. Što mu je, naravno, bilo i ostvareno.

Bogati milijunaši i milijarderi, tvrdi voditelj, spremni su učiniti bilo što kako bi usrećili svoju djecu, a posebice u vrijeme blagdana i Božića.

Foto: Instagram/consensiochalets

- Imali smo jednog gosta koji nije želio izaći van u shopping pa smo organizirali cijelu robnu kuću da nam dođe u posjet i donese sve svoje artikle kako bi gost mogao birati - dodaje suvlasnica resorta Consensio, Ceri Tinley.

- Bio je tu i gost koji je od nas tražio da jednu sobu pretvorimo u sobu i igralište za psa. Pio je isključivo skupu Evian mineralnu vodu - prisjeća se suvlasnica i dodaje kako su tu i narudžbe za votku u vrijednosti od 5 tisuća eura, vatrometa u vrijednosti 50 tisuća eura i brojne druge aktivnosti i želje.

Foto: Instagram/consensiochalets

- Sve što je legalno, mi ćemo omogućiti našim gostima - zaključak je organizacijskog tima ovog luksuznog resorta.

Foto: Instagram/consensiochalets

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 09:33