I BOGATI PLAČU

Bila je u sretnom braku kada je na Lotu osvojila 173 mil. eura: Trebao je to biti početak bajke, a pretvorilo se u noćnu moru

Gillian i Adrian Bayford 

 -/Swns/Profimedia/-/swns/profimedia
Dvaput se razvela otkako je osvojila novac na Lotu

Britanka Gillian Bayford i njezin tadašnji suprug Adrian osvojili su 2012. godine ogromne novce u igri na sreću Loto. Postali su bogatiji za čak 173 milijuna eura.

Novac im očito nije donio sreću jer su se razveli 15 mjeseci kasnije. Navodno su ogromni novci unijeli razdor u njihov odnos, a u braku su bili ukupno devet godina.

Prije pet godina ponovno se udala - za Briana Deansa, ali nedavno je i njega izbacila iz kuće jer se ‘razbacivao novcem i trošio na skupe automobile i godišnji odmor‘, javlja The Mirror.

Izvor je za britanski tabloid rekao da je Gillian bivšem suprugu davala mjesečni džeparac, ali nije mu to bilo dovoljno jer je uvijek tražio više. Često bi ju napuštao, ali i vraćao se jer mu je davala skupocjene poklone poput automobila.

TIjekom pandemije 2020. godine postali su roditelji djevojčice.

- Gillian je za Briana bila bankomat, ništa više. Stalno mu je davala novce kako bi pokušala spasiti brak. Vjerojatno je na vrijeme sve završilo, rekao je izvor.

image

Gillian i Adrian Bayford

Andrew Cowie/Afp/Profimedia/Andrew Cowie/afp/profimedia

Mirror piše da je Brian Deans bio u zatvoru jer su on i prijatelj prevarili lanac supermarketa Tesco lažnim povratima novca kupcima. Iza rešetaka su završili u istom tjednu kada su Gillian i njezin prvi suprug postali preko noći milijunaši.

Prošle godine je Gillian izjavila da više ne razgovara s članovima svoje obitelji unatoč tomu što im je dala 23 milijuna eura i izbavila ih iz svih dugova.

Tvrdila je da je otplatila 815.000 eura dugova koje su imali njezin otac i brat, a još 2016. godine je izjavila da ih je novac trebao učiniti sretnima, ali su svi postali ‘zahtjevni i pohlepni‘.

Gillian je tvrdila da je njezin otac pokušao preuzeti kontrolu nad novcem koji je osvojila unatoč tomu što im je pomogla riješiti financijske i stambene probleme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2024 19:10