SKANDAL U MOSKVI

Bloger i zgodna policajka nizom fotografija razbjesnili Ruse: ‘On je životinja koja nas omalovažava‘

Ruslan Bobiev
 Instagram
Vjernici su se žestoko pobunili protiv neprimjerenih obajva, u kojima plavokosa djevojka pozira u jakni na kojoj piše "policija"

Ruslan Bobiev, bloger iz Tadžikistana, razbjesnio je Ruse nizom seksualno sugestivnih fotografija koje je snimio ispred katedrale Sv. Vasilija na moskovskom Crvenom trgu, a koje je objavio na društvenim mrežama.

Nakon što su se vjernici žestoko pobunili protiv njegovih neprimjerenih objava, u kojima plavokosa djevojka pozira u jakni na kojoj piše "policija", a zatim u neprimjerenoj pozi aludiraju na oralni seks.

Bobiev je na kraju objavio video u kojem se "ispričava" zbog ovog incidenta i tvrdi da "to više nikada neće ponoviti." Slike, objavljene na njegovom sada deaktiviranom profilu na Instagramu,izazvale su burne reakcije javnosti.

Bobiev je već ranije radio incidente pa je tako snimao video u kojem udara čovjeka u potiljak, zbog čega je imao problema i s policijom u moskovskom metrou. Sada je priveden zbog najnovijeg incidenta, a istražitelji su kazali da je prekršio zakon zbog nanošenja uvrede javnosti i namjernog čina koji sije vjerske podjele.

image
Ruslan Bobiev
Twitter

"Za početak, ovo je nepoštivanje ljudi, vjere i kulture zemlje u koju je došao. Drugo, ovo je nepoštivanje službenika koji provode zakone", rekao je Maxim Divnich, ruski borac, koji je Bobieva nazvao "životinjom koja samo žudi za popularnošću."

Vjeruje se da se Bobiev preselio u Rusiju zbog studija, a prije deaktivacije svog Instagram profila, na njemu je imao 100 tisuća pratitelja. Na kraju se pojavio pred moskovskim sudom, gdje mu je sudac odredio pritvor od 10 dana zbog nepoštivanja policije. Nakon što odsluži kaznu bit će deportiran iz Rusije, pišu strani mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:51