FINANCIJSKI GLIB

ČUVENA GLUMICA NA RUBU SIROMAŠTVA 'Zbog ponosa ništa ni od koga nisam tražila, tako i sada. Rasprodajem pokućstvo i uspomene da platim režije...'

 YouTube

"Neki misle da je moje vrijeme prošlo. Redatelji, kolege glumci, pjevači", objavila je na svom službenom Instagram profilu 77-godišnja Olivera Katarina, glumica, spisateljica i pjevačica iz Beograda koja je, kako ističe, u "ozbiljnim godinama" više puta napunila Sava centar i Dom sindikata i odigrala bez problema ulogu u filmu.

Ostala je zapamćena po ulozi u filmu 'Sakupljači perja', u kojem je glumila uz Batu Živojinovića i Bekima Fehmija.

Olivera Katarina je za magazin Glorija otkrila da je muče financijski problemi, te je tako nedavno morala prodati komad svog namještaja kako bi mogla platiti račun za struju. Također, priznala je kako je u jednom razdoblju imala svega dvije haljine te je nosila tenisice svog sina.

"Zbog ponosa ništa ni od koga nisam tražila. Tako je i sada, kad rasprodajem pokućstvo i uspomene da bih platila račune i preživjela. Ne želim o tome pričati, ni sina opterećavati svojim problemima. Netko je davno rekao: Moje siromaštvo dokaz je mog poštenja i dostojanstva", rekla je.

"I sad mogu pjevati, rasplakati, nasmijati. I sad bih mogla igrati dramsku, veliku ulogu u kazalištu, snimati povijesne priče i epohe, pjevati narodu. Samo kad bi dali, pozvali i sjetili se", objavila je Olivera Katarina na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:49