HOROR PRIČE

ISPOVIJESTI O PAKLENOM ŽIVOTU S CIMERIMA 'Smrdila mu je cijela soba, nikad nije prao rublje ni mijenjao posteljinu!'

 Screenshot

Od loše osobne higijene do neopranog suđa i neplaćanja režija, život s drugim ljudima zna biti pravi pakao.

Na Redittu je tako jedan korisnik upitao ostale ima li netko osobitih pritužbi na cimere, a 'internet' je doslovce eksplodirao od količine istinitih horor priča.

Jedan korisnik je opisao kako je njegovom cimeru majka obavljala svu kupovinu, punila njegov frižider i čistila za njim dok ju je on gledao kako radi ili zurio u mobitel.

Drugi su se složili kako to zaista zaslužuje 'crveni karton'.

- Ako se presele od svoje mame ravno k tebi. S vremenom ti postaneš njihova mama, a to nema šanse. Nisam se rodio sa sposobnošću da kuham i čistim. Ako sam ja mogao to naučiti, može i on - komentirao je jedan, a pridružile su mu se i neke djevojke opisujući tako svoje suživote s dečkima.

Drugi je pak korisnik napisao kako je njegov cimer pisao svoje ime na hranu u frižideru, a onda jeo tuđu jer nije 'obilježena'.

CthuluSpecialK je dodao kako bi njegov najgori cimer bio 'smrdljivac'.

- Ako njegov miris uđe u sobu prije nego li on sam i ako ostaje nakon što on ode - pojasnio je, pa dodao da je jednom unajmio sobu od prijatelja koji je jako smrdio.

- Njegova je soba toliko smrdjela jer nikada nije prao rublje niti je mijenjao plahte na krevetu - čitavo vrijeme dok sam tamo živio. Također, držao je u sudoperu prljavo posuđe, a nije ni smeće praznio toliko dugo dok hrana unutra nije počela truliti. No, nisam imao drugog izbora, pa sam ostao još neko vrijeme.

Lovetoshow1 je komentirao kako je živio s lijepom, no vrlo iritantnom ženom.

- Mogao sam osjetiti njezin dah prije nego li je prišla mom stolu. Pozdravljao bih je i prije nego sam je uopće vidio.

Jedan je pak komentirao kako je imao dobrog cimera, ali da je previše pio, a drugi je kazao kako ga je jako nerviralo što je njegov cimer imao drugačija politička uvjerenja i kako se nisu mogli nikako složiti.

Bilo je tu cimera koji nisu imali posao, a nisu ga ni tražili, a uz to su bili i jako neuredni, a jedan je ispričao kako je njegov cimer u zamrzivaču držao mrtvu kornjaču kako bi je mogao odvesti kući i pokopati je kad semestar završi.

Korisnik Paenarra je pak savjetovao: Ako nemate iste standarde, imat ćete gomilu problema osim ako ne odredite stroga kućna pravila. Raspored za čišćenje i blagi podsjetnik s vremena na vrijeme je ono što je mene spasilo muka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 07:02