RUGALI SU JOJ SE, A ONDA PLAKALI

Izvrijeđali su je zbog debljine na društvenim mrežama, a onda se javio njezin zaručnik

 Instagram

Kad je Mzznaki Tetteh na Instagramu podijelila fotografije sa svojim zaručnikom Kojom Amoahom povodom njihovih zaruka, zasigurno nije očekivala da će postati tema brojnih medija, piše Huffington Post.

Iako su ovoj medicinskoj sestri iz Gane pristigle brojne čestitke, mnogo je i onih negativnih komentara i to na račun njezinog punašnog izgleda. Najviše njih negativnih je pod fotografijom gdje ju je zaručnik pokušao podići na što ona umire od smijeha.

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

'Na njegovom licu vidi se borba', 'Neka kralježnica njezinog dečka počiva u miru', 'Njegove ruke su jače nego moja prošla veza', 'Znam da bi trebali slaviti ljudsko tijelo, ali ona je predebela i u vjenčanici neće lijepo izgledati. Druge je sram u tvoje ime', samo su neki od zlobnih komentara koji su se pojavili pod spomenutom fotografijom. Dežurnim internet korisnicima nije dugo trebalo da izrade podrugljive fotografije na njihov račun. No ovaj zaljubljeni par to je ignorirao i nakon toga postavio još nekoliko zajedničkih fotografija.

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

- I dalje sam puna samopouzdanja, a vaši negativni komentari ne mogu uništiti moju sreću. A onima koji su mi uputili lijepe komentare, hvala - napisala je. Podršku joj je na Facebooku uputio i njezin budući suprug.

- Kad nisam bio u pravu uvijek si mi pomogla izvesti me na pravi put. Ušla si u moj život i potpuno promijenila moj svijet. Ti si nešto najljepše što mi se dogodilo - napisao je.

Kojo je za medije izbacio da otkako je u vezi s Mzznaki objavljivao fotografije na društvenim mrežama pa ništa od ovoga nije očekivao. - Oduvijek sam bio ljubitelj plus size žena, jako sam ponosan na svoju i nije me ni najmanje briga što će netko drugi reći - zaključio je Kojo i dodao da je njegova zaručnica njegovo utočište.

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

A photo posted by mzznaki (@mzznaki) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 06:22