BLAGDANSKE ZARUKE

KAKO JE NA ADVENTU ZAPROSIO SVOJU DJEVOJKU, A UMALO JE SVE PROPALO Sve je pripremio, a ona se na DAN D razboljela. Ipak je došla, ali je ostala u šoku

 Emica Elvedji / CROPIX

Zajedništvo, obitelj, ljubav, temeljne su poruke svakog adventskog vremena. Upravo su one bile i glavni pokretač lijepe i romantične priče Osječanina Danijela Šargača kojeg je ozračje prošlogodišnjeg Adventa u Osijeku potaknulo da zaprosi svoju dugogodišnju djevojku Vedranu Čočić.

- Vedranu sam želio zaprositi na koncertu grupe Pavel. S grupom sam sve dogovorio, ali kada je došao taj dan, ona se razboljela i rekla da ne može ići. Umalo je sve propalo, ali ipak je došla - priča nam Danijel.

- Popeo se na pozornicu i počeo pjevati s Pavelom, a onda su i mene pozvali na binu. Naivna, otišla sam gore pomoći mu, a potom me šokirao. Ipak, ne toliko da ne pristanem. Bio je to najromantičniji dan u mojem životu - kaže Vedrana dok s Danijelom stoji ispred “njihove” bijele kućice na ovogodišnjem Adventu u Osijeku.

Ondje ove godine imaju svoj štand, na kojem prodaju domaća vina, rakije, likere i slastice. Još se nisu vjenčali jer žele da i to bude savršeno. Ove godine njih će dvoje na osječkom adventu ponovo zajedno slušati dobru glazbu, Vatru, Soulfingerse, The Frajle, Akvarel, t, Brevisice, Miju Dimšić te Vigor za Novu godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:38