BAŠ SVE RADE ZAJEDNO...

NEODOLJIVE SINKRONIZIRANE PLIVAČICE Upoznajte jednojajčane blizanke za kojima ludi cijeli Rio

 / Instagram
One zajedno vježbaju, treniraju sinkronizirano plivanje, spavaju u istom krevetu, a dale su si napraviti i jednake grudi...

Ove 28-godišnje jednojajčane blizanke koje se na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru natječu u sinkroniziranom plivanju rade ama baš sve zajedno i nadaju se da će ih ta bliskost dovesti do olimpijske medalje.

Sestre Bia i Branca Feres slavne su u rodnom Brazilu i pobijedile ili izgubile, neće ostati gladne - jer ih nakon natjecanja čeka niz voditeljskih i manekenskih poslova.

Pažnju svoje nacije pridobile su nakon što su na svom zajedničkom Instagramu počele objavljivati 'sinkronizirane' fotografije na kojima prikazuju svoj zajednički život.

One zajedno vježbaju, treniraju sinkronizirano plivanje, pa čak i spavaju u istom krevetu, no ono što je posebno zainteresiralo javnost jesu jednaki silikoni koji su si dale ugraditi u grudi, a otada su se pojavile i u nekolicini reality showova.

no more for today! #chegadeagua #agorasoamanha @sincrobrasil

Fotografiju objavljuje Bia & Branca Feres Twins (@biaebrancaferes)

No unatoč tome što redovito objavljuju zajedničke selfije na Instagramu i bave se manekenstvom, našle su vremena za kvalificiranje na Olimpijskim igrama u Riju.

Tako su danas u natjecanju tehničkih rutina sa svojom ekipom osvojile 6. mjesto, a sutra ih očekuje natjecanje u slobodnoj rutini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:35