OTVORILA DUŠU

POTRESNA ISPOVIJEST LIJEPE KOŠARKAŠICE KOJU JE DEČKO POKUŠAO UBITI 'Ubijao me od batina, krao novac i drogirao se preda mnom'

 Instagram

Srpska košarkašica Milica Dabović koju je dečko Šime Šiklić Simon pokušao zadaviti, nakon čega je proveo više od sedam sati na saslušanju u tužiteljstvu, otkrila je detalje njezine veze.

– Ne znate situaciju! On je mene pokrao! Jel’ treba to da vam pričam? Ukrao mi je karticu, novac, automobil od oca, ukrao je moju imovinu, moj novac sa računa! Jel’ to treba da vam kažem? Nego, on vam šalje poruke koje nemaju nikakvog smisla, gdje mu pišem da mi ološ vrati novac koji mi je ukrao – kazala je za Blic Milica Dabović koju je Simon prozvao ljubomornom i ostavljenom ženom.

- Tokom veze me ubijao od batina i krao mi novac stalno. Automobil koji vozi je od mog oca, koji mu je dao da ga vozi jer je bio dogovor da ga proda, 'hamer' je u pitanju. On to nikada nije učinio, ali taj auto mi nismo vidjeli već tri četiri mjeseca, nismo ni novac vidjeli od tog automobila.

@makeupbysrdjanpetkovic #happytv moram danas da sam lepa tri puta!!!

A post shared by Milica Dabovic (@milicamrvica) on

- Otac je prijavio nestanak automobila. Molila sam ga da mi vrati novac koji mi uzima i troši otkad smo u vezi. Samo sam ga to molila, moj zarađeni novac. To je negdje oko sto tisuća eura. Uzeo mi je sat koji sam platila, auto, karticu, keš koji sam imala u novčaniku je uzimao redovno – kazala je Dabović i napomenula kako se drogirao.

@makeupbysrdjanpetkovic #happytv moram danas da sam lepa tri puta!!!

A post shared by Milica Dabovic (@milicamrvica) on

- Jednom sam vidjela kako je uzeo crtu u stanu… Cijelo vrijeme me napadao oko raznih gluposti – otkriva bivša košarkašica.

Simonova verzija se značajno razlikuje.

– Raskinuli smo prije dva tjedna. Zvala me da dođem u stan, da uzmem stvari i tada je došlo do verbalne rasprave. Milica me počela grebati i napadati, u trenutku obrane, odgurnuo sam je od sebe. Ne želim da ovim utječem na proces koji je pred sudom. Rado ću vam otvoriti dušu kada cijeli proces bude okončan – rekao je jučer Simon za Blic i dodao kako su priče o novcu koji joj duguje neistinite.

Tužbu protiv Milice najavila je i Soraja Vučelić koja je, kako se spekulira, razlog prekida ovog para.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:40