ŽIVI CRTIĆ

Potrošila je skoro milijun kuna da bi izgledala poput Jessice Rabbit i još joj nije dosta!

 Facebook

Švedska manekenka ima neobičan životi cilj - izgledati što sličnije crtanom liku Jessici Rabbit. Nažalost, nedavno se razočarala kad su joj kirurzi rekli da bi od novih operacija mogla ostati deformirana.

Pixee Fox iz Stockholma trenutno živi u Sjevernoj Karolini u SAD-u i obratila se kirurzima u Los Angelesu da joj pomognu kako bi više nalikovala crtiću. Premda se već podvrgnula nizu operacija - uklonila je šest rebara, imala tri operacije nosa, četiri operacije grudi, liposukciju i podizanje stražnjice, kaže da je ovisna o mogućnosti da napravi još operacija.

Kako bi izgledala poput svog idola. Fox svakodnevno nosi korzet koji joj između ostalog čuva unutrašnje organe, sad kad više nema rebra, a na transformaciju je već potrošila gotovo milijun kuna.

Kako bi dobila savršenu figuru pješčanog sata, Fox se obratila kirurzima u Los Angelesu za ugradnju implantata u bokove i stražnjicu. Međutim, doktori Paul Nassif i Terry Dubrow rekli su joj nakon pregleda da bi je dodatne operacije mogle doista deformirati, a tad bi izgledala poput karikature, a ne crtića.

Sama priznaje da joj ljudi često prilaze i govore joj da izgleda poput lika iz crtića: ‘Meni je to kompliment, to je ono što želim postići. Ti likovi predstavljaju idealnu sliku ženskog tijela.’

Pixee na Instagramu ima privatan profil, no svejedno ima 219.000 fanova. Sa strukom od 40 centimetara blizu je svjetskog rekorda u najtanjem struku, no mora izgubiti još dva i pol centimetra što pokušava svakodnevnom vježbom. Njezine mjere trenutno iznose nevjerojatnih 96-40-100.

Pixee je odrasla s roditeljima i starijom sestrom u malom mjestu kraj Stockholma. ‘Švedska se jako zalaže za jednakost što nije poticajna atmosfera za istaknuti se. Osjećala sam kao da ne pripadam tamo. Brinula sam se oko nosa, nisam odlazila na spojeve i osjećala sam se ranjivo.’

Osim svega već nabrojanog, Šveđanka je operirala i kapke, povećala je obraze i usne te je čak dala urediti i donje usne. Dio operacija platila je vlastitom ušteđevinom, a dio su joj financirali fanovi s društvenih mreža.

Pixee je već više puta istaknula kako joj nije cilj potaknuti druge na plastične operacije, piše Daily Mail, već poručuje da svatko može biti što god zamisli: ‘Budite dovoljno hrabri da budete svoji. Okružite se ljudima koji vas podupiru i koji su na vašoj strani.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 07:19