ZAMOLILA ZA POMOĆ

RODITELJI JOJ UZELI SAV NOVAC ZATO ŠTO HODA S CRNCEM! Kad se priča pročula, uslijedila je velika akcija: 'Nikad neću zaboraviti njihovo urlikanje'

 GoFundMe

Allie Dowdle, prikupila je više od 10 tisuća dolara kroz grupno financiranje nakon što su je, kako tvrdi, otac i majka razbaštinili jer joj je dečko Afroamerikanac, piše BBC.

Američka studentica tvrdi da su joj roditelji odbili davati novac jer se nisu slagali s njezinom vezom. Allie i Michael Swift bili su u vezi godinu dana nakon što je tinejdžerica vijest o tome odlučila priopćiti svojim roditeljima.

Kako je rekla, nakon tog razgovora njezini otac i majka potpuno su se distancirali od nje. Allie nema pristup svojoj štednji, oduzeli su joj automobil i mobitel, a više si ne može priuštiti ni školovanje Ovako je to objasnila na GoFundMe internetskoj stranici.

- Pošto imam 18 godina, moji roditelji odlučili su da me više neće podržavati i ukinuli su mi sve moje resurse. Otac mi nije dao da biram. Rekao mi je da više nikad ne smijem vidjeti Michaela. zašto? Zbog boje kože - napisala je.

Dodala je da nikad neće zaboraviti povišen ton svojih roditelja kako viču da su se razočarali njezinim izborom te da ona može bolje.

- Nisam znala što da radim. Nisam mogla shvatiti kako netko nekoga može smatrati manje vrijednim zbog boje kože. Pošto moji roditelji smatraju da njihova kćer nije vrijedna njihovog novca, odlučila sam se okrenuti javnosti za podršku - napisala je.

No Allin otac, Bill Dowdle, kaže da nije istina to što njegova kćer priča te da bi on prihvatio koga god ona odabere. Iz njegove perspektive stvar je drugačija

- S Michaelom je hodala u tajnosti. Razmažena je i postalo je očito da je trebamo pustiti u svijet da se pobrine za sebe i odraste - objasnio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:50