TRAGEDIJA PRED SVIMA

SMRT UŽIVO Mlada majka s djetetom u rukama razgovarala s tisućama prijatelja preko Facebookovog live videa, nekoliko sekundi poslije bila je mrtva...

 Facebook

Mlada majka dvoje male djece razgovarala je preko Facebookovog live videa s tisućama prijatelja kad je iznenada umrla.

Keiana Herndon (26) je 28. prosinca s jednogodišnjim sinom Ryleejem u naručju preko Facebookovog prijenosa uživo razgovarala s prijateljima iz kuće svoje prijateljice u El Doradu, u državi Arkansas.

Objašnjavala je kako se želi vratiti u školu i nastaviti obrazovanje kad je odjednom počela brisati lice i tresti glavom, piše KATV.

Jedna od osoba koja se uključila, njezina teta Barbara Johnson, primijetila je da se ponaša neobično: ‘Počela je raditi čudne pokrete glavom, brisala se i tresla, pomislila sam što nije u redu s njom. Zatim je pala na leđa, a Rylee je uzeo telefon u ruke i počeo se igrati s njim, a u pozadini se čuo nekaka izdisaj, pa onda još jedan… Ništa više nisam čula.’

Zadnja scena koja je snimljena, odnosno emitirana preko Facebooka bila je Keianina prijateljica koja je utrčala u sobu i nazvala hitnu pomoć. Sirotu ženu odmah su prebacili u bolnicu, no nije joj bilo spasa.

Herndon je radila u centru za rehabilitaciju i bila je sklona bilježenju privatnog života na društvenim mrežama. Međutim, njezini prijatelji u šoku su promatrali što se događa, a video je naknadno pobrisan s Facebooka.

Njezin otac, Richard Herndon, kaže da nije pogledao video i da ga nema još snage pogledati, piše Daily Mail.

Obitelj je medijima rekla da je Keiana imala problema sa štitnjačom koja uzrokuje mnoge druge probleme te je očito utjecalo i na srce. Autopsija će tek potvrditi konačan uzrok smrti.

Njezini prijatelji su na stranici Gofundme pokrenuli kampanju za prikupljanje novaca za njezinu dvojicu malih sinova, Ja'Kylana i Ryleeja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 16:38