MAJKA NEMA ZA POKOP

Strašna tragedija u Americi: Tinejdžera samljeo šumarski stroj dok je pomagao ujaku

 Facebook
"Moja sestra je samohrani roditelj i ne može si priuštiti trošak pokopa svog djeteta", napisala je u apelu teta nesretno preminulog tinejdžera

Dok je pomagao ujaku koji je strojem uklanjao panj, 18-godišnji Cody Bronnenberg poskliznuo se i pao pod moćni stroj koji ga je samljeo. Lokalni mrtvozornik iz Hartford Cityja, stotnjak kilometara sjeveroistočno od Indianapolisa u američkoj državi Indiani, proglasio je smrt na licu mjesta.

Nesretni tinejdžer pretrpio je višestruke ozljede i nije mu bilo pomoći. Kako nikakvo osiguranje ne pokriva troškove pokopa, mladićeva teta Tonya Kirby Evans pokrenula je internetsku stranicu na servisu GoFund me kako bi obitelj mogla platiti sahranu.

"Izgubiti dijete u tragičnoj nesreći je dovoljno užasno, a još je gore kad se doda da osiguranje ne plaća troškove pogreba", napisala je Tonya Kirby Evans, koja je tim putem zamolila ljude da joj pomognu skupiti novac. "Moja sestra je samohrani roditelj i ne može si priuštiti trošak pokopa svog djeteta", napisala je u apelu.

U samo jednom danu, do utorka popodne putem web stranice je prikupljeno više od 8.000 dolara, od ciljanih 10 tisuća dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 01:06