KAD SVE KRENE NAOPAKO...

SVE JE PRODALA, OTKAZALA STAN I PROPUTOVALA POLA SVIJETA - UZALUD Vjenčanje s čovjekom kojeg nikad nije vidjela pretvorilo joj se u noćnu moru

 Facebook

Prije godinu dana Evangelina Tsa prodala je sve što posjeduje i iz rodnog Hertfordshirea otputovala u kanadski Ontario kako bi se udala za svoju veliku ljubav koju zapravo nikad nije upoznala. Darryl Fancey bio joj je virtualni ljubavnik, no osjećala je da je on pravi i trebali su se vjenčati na Valentinovo 2016. godine, nakon što ju je zaprosio preko Facebooka.

Međutim, unatoč tome što je sve zvučalo baš kako treba i unatoč tome što je odlučila cijeli život ostaviti iza sebe, planovi 41-godišnje Evangelina su propali. Naime, Darryl je paralelno održavao i niz drugih veza pa je Evangelinin put i san o vjenčanju - odmah propao.

Danas, 12 mjeseci kasnije, Evangelina kaže da je zahvalna za to iskustvo koje joj je na koncu promijenilo život, stav prema životu, pozitivan stav, snagu volje i odlučnost. Nakon nemilog iskustva odlučila se posvetiti svojoj velikoj ljubavi, glazbi, a ovaj je tjedan, uoči Valentinova, izdala dance singl 'He Ain't Mine'. Krajem veljače izlazi joj i drugi singl koji je producirao Pete Hammond, kao i album 'For The Record' koji bi trebao izaći u toku godine.

Evangelina je za Mirror Online rekla da joj se život toliko promijenio da je promijenila čak i izgled: ‘Kad se osvrnem na događaje od prije godinu dana, osjećam se neugodno i posramljeno. No, iz toga sam definitivno izašla jača. Zahvalna sam za to iskustvo.’

Darryl je prošle godine na Facebooku zanijekao njihovu vezu, zaruke i sve ostalo, a danas je u vezi. ‘Čuo sam glasine, ali sam odlučio šutjeti o tome u nadi da će to ludilo nestati’, napisao je. Nakon toga je Evangelina objavila fotografiju zaručničkog prstena koji joj je virtualni ljubavnik navodno kupio, kao i neke privatne poruke.

Nesretna je žena u to vrijeme prodala stan i sve stvari koje je posjedovala samo da bi skupila dovoljno novaca za put u Kanadu. No, danas je druga osoba.

Kaže da je bila navina i glupa: ‘Čini se kao da je bilo jako davno. Neko smo vrijeme na facebooku bili prijatelji, nalikovao je na mog bivšeg dečka.’ No, kaže da su osim preko Facebooka komunicirali i telefonom, razgovarali su satima i slali si fotografije.

Evangelina je ionako namjeravala otputovati u SAD radi snimanja albuma pa kad ju je 39-godišnji Darryl zaprosio, nije puno razmišljala. Prodala je sve, uključujući piano, krevet, kauč, televiziju… Samo nekoliko tjedana prije puta načula je tračeve da se Darryl viđa s drugim ženama, a poruke su joj slale žene koje su imale iskustva s njim.

Darryl je, naravno, sve negirao i nazvao ih ljubomornim bivšim djevojkama. ‘Čuli smo se telefonski nekoliko puta dnevno. Mislila sam da smo stvarno bliski, nisam mogla vjerovati’, rekla je.

Osim toga, nakon ovog iskustva nije odustala od ljubavi i veza, no trenutno je sretna i sama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:11