U LANCIMA ISPOD KREVETA

VIDEO: ISPOVIJEST KOJA JE ŠOKIRALA AMERIKU Žena je sedam godina provela kao seksualna robinja nastranog bračnog para

Žena koja je sedam godina provela kao seksualna robinja nastranog bračnog para za magazin People otvorila je dušu i otvoreno progovorila što joj se događalo u glavi dok su se manijaci iživljavali nad njom. Collen Stan, danas 59-godišnjakinja, 1977. godina oteta je na putu do prijateljičine kuće i strpana u sobičak gdje je provela nevjerojatnih sedam godina.

Collen je oteta od strane bračnog para Cameron i Janice Hooker u mjestu Red Bluff u sjevernoj Kaliforniji. Pomahnitali par u svojem podrumu napravio je i posebno mjesto za 20-godišnju pridošlicu - minijaturnu drvenu kutiju u kojoj je tada 20-godišnjakinja provodila 23 sata dnevno. Iz kutije su je vadili samo da je siluju, tuku i psihički zlostavljaju.

- Bila sam sto posto uvjerena da ću umrijeti - rekla je Collen za magazin People uoči premijere TV filma 'Djevojka u kutiji'.

- Išla sam na tulum kod prijateljice kada je bračni par Hooker stao i ponudio mi prijevoz. Na početku su izgledali normalni i dragi, ali već nakon pola sata vožnje počele su se događati čudne stvari. Cameron je zaustavio automobil, izvadio nož i zaprijetio me da će me ubiti. Poslije me zavezao i strpao u drvenu kutiju - rekla je Stan.

U cijeloj priči najšokantnije je da je njezin život u minijaturnoj kutiji čak bio i miran u usporedbi s onim što bi se događalo kad bi je izvadili iz nje. Znali su Coleen zavezati lancima i držati je ispod svog kreveta, a dnevni ritual je bilo silovanje i premlaćivanje. Svaki dan, sedam godina...

- Cameron Hooker mi je govorio da je on vlasnik moga tijela i duše.

Youtube screenshot
Cameron Hooker

Manijak ju je bičevao, spaljivao, mučio elektro-šokerom i prijetio da će ju ubiti ako ikome kaže što se događa... Najbizarnije u cijeloj priči je da je nakon 3-4 godine Hooker odveo Collen u posjet svojoj obitelji. međutim, ona je već tada bila pod punom kontrolom Hookerovih i roditeljima je objasnila da se pridružila nekoj sekti.

Collen je i odgovorila što joj se motalo po glavi dok su je luđaci silovali i tukli.

- U mislima sam bila negdje drugdje. Nakon toliko godina naučila sam u glavi pobjeći iz realne situacije i razmišljati o sretnim uspomenama...

Pakao nesretne djevojke je trajao sve do 1984. godina kada je uspjela pobjeći uz pomoć Janice Hooker. Nedugo zatim Cameron Hooker je uhićen i osuđen na 104 godine zatvora. S druge strane, njegova supruga je dobila imunitet u zamjenu za svjedočenje protiv monstruoznog Camerona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:39