PS 4 PRO NATJECANJE

ZAVRŠEN OSJEČKI GAMING TURNIR U FIFA-i 17 Veliki trijumf 23-godišnjeg diplomiranog kulturologa, kući nosi PlayStation 4 Pro

 Screenshot

Nastavlja se turnir u FIFA 17, a danas se borba za PlayStation 4 Pro vodila u Osijeku. Za današnji turnir se prijavilo više od 300 igrača, a njih 64 od jutra tražilo je svoje mjesto u polufinalu i finalu turnira koji organizira Hrvatski Telekom, uz Jutarnji kao medijskog partnera.

U Osijeku je trijumfirao Matija Stojaković, 23-godišnjak koji je diplomirao kulturologiju, a FIFA-u igra već 12 godina. Drugoplasirani Branimir Milošević, Osječanin kao i Matija, inače sudac odbojke nije uspio u svom naumu da kući odnese Play Station 4 Pro, ali kaže kako su mu gaming turniri zanimljivi te bi ih trebalo biti više i s još više igrača.

Po prvi puta u Hrvatskoj, čitatelji Jutarnjeg mogu pratiti prijenos turnira u FIFA 17 uživo, a koji komentira dvojac Saša Sušec, sportski komentator te Ivan Švajhler koji je svoju komentatorsku karijeru gradio upravo na gamerskim turnirima.

Prijenos utakmica iz Splita, inače premijerni prijenos uživo nekog natjecanja u video igrama, pokazao se kao pravi hit među čitateljima Jutarnjeg lista. Na dan prijenos uživo pratilo je 65 tisuća gledatelja, dok je ukupni broj ljudi koji su pogledali prijenos do danas veći od 150 tisuća. Prijenos iz Osijeka uživo je pratilo preko 33.000 gledatelja.

Za turnir u Rijeci se možete prijaviti OVDJE, a za onaj u Zagrebu tek od 10. prosinca. Prijave za Magenta 1 gaming turnir u Rijeci biti će otvorene do 9. prosinca, a one za Zagreb do 16. Prosinca također do 10:00.

Magenta 1 gaming turnire koji se igraju na trenutno najpopularnijoj igraćoj konzoli na svijetu PlayStation 4 Pro organizira HT, Jutarnji je medijski partner, a u sklopu svakoga turnira pobjednik u FIFA 17 osvaja PlayStation 4 Pro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:09