NAPOKON ODLIČNE VIJESTI

Slaven Bilić odahnuo, i Hrvatska s njim: Vedran Ćorluka je zdrav i nastupit će u nedjelju protiv Irske!

 Drago Sopta / CROPIX

- Ćorluka je išao na pregled iz predostrožnosti i na svu sreću magnetska rezonanca je pokazala da nije ništa ozbiljno. Vedran Ćorluka trebao bi biti spreman za Irsku - kazao je izbornik Slaven Bilić.

Uskoro opširnije...

Ćorluka nije sumnjao



Velika zabrinutost zahvatila je reprezentativni tabor u Sielanki kada je Vedran Ćorluka napustio trening zbog zatezanja stražnje lože. Nakon što je reprezentaciju iz istog razloga napustio Ivica Olić, a potom zbog ozljede lista otpao i Ivo Iličević, Ćorlukin 'osjećaj zatezanja' mišića zbog kojeg je proljetos izgubio dva mjeseca sezone, potaknuo je nervozu.

- Osjetio sam zatezanje u loži i odmah sam stao iz predostrožnosti. Nije to ni približno kao u veljači, kada sam imao rupturu na istoj nozi. Jednostavno, po osjećaju kojeg imam siguran sam da to nije ništa osim zamora mišića, jer već kratko nakon što sam otišao s treninga, nestalo je to zatezanje - kaže Ćorluka.

- Što se mene tiče, ponavljam, uvjeren sam da ću u nedjelju biti spreman za Irsku. Osim što u to vjerujem zbog općeg stanja noge, ne želim ni pomišljati na ikakvu drugu opciju. Osim tog zatezanja ja sam se osjećao super, ne bole me ni tetive - zaključio je Ćorluka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2024 14:26