U SEDMOM NEBU

Mlada zvijezda Modrih: 'Ostvario mi se san! Zabiti za Dinamo i to u derbiju'

 Ronald Goršić / Cropix

Presretni su bili Dinamovi nogometaši po izlasku iz slvačionice. Kao rijetko kad dosada čekala se izajva Damira Šovšića.

- Svi smo igrali dobro ne samo ja, samo ovako trebamo nastaviti. Osobno, dobro treniram, osjećam se lagano, terener mi je ukazao povjerenje, zadovojlan sam kako je izgledao. Kada sam došao bio sam malo ozlijeđen, sada dobro radim i nadam se da ćemo tako nastaviti - kazao je Šovšić, dok smiješak nije skrivao niti Josip Brekalo. Rekao je u najavi utakmice da su mu Hajdukovci mušterije u svim kategorijama, postali su, eto, i u seniorskoj.

- Presretan sam zbog prvog gola, nadam se da ću ih još zabijati u karijeri - započeo je Brekalo, a prekinulo ga je pitanje, misli li pritom na golvoe u Dinamu ili u nekom drugom klubu?

- Ha, vidjet ćemo, bitno je da ih bude, sad u kojem klubu... Naravno i u Dinamu! Lijepo je zabiti u derbiju, vrištao sam od sreće kada sam vidio da lopta ulazi u gol. To je nešto o čemu svi mi Zagrepčani sanjamo, zabiti gol za Dinamo, to je ostvarenje svih želja. Nema boljeg trenutka nego zabiti ga u derbiju. Bio sam kritičan prema sebi nakon utakmice s Osijekom, ali cijeli taj pritisak i priče oko mene očito su ostavile trag. No, uoči ove utakmice rekao sam da moram biti bolji, da mora doći mojih pet minuta i to sam napravio - riječit je bio Brekalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 16:58