PRIHVATILA SE POSLA

174 SENDVIČA UDALJENA OD ZARUKA Amerikanac rekao djevojci da će je oženiti ako mu napravi 300 sendviča

Novinarka New York Posta, Stephanie Smith, otkrila je kako se upravo ona krije iza bloga 300sandwiches.com na kojem opisuje svoje nastojanje da dečku napravi 300 sendviča kako bi pokazala da je vrijedna toga da mu sprema sendviče do kraja života.

- Moj dečko, Eric, je odgovoran za kuhanje, ali uvijek želi da mu ja pravim sendviče. Svako jutro me pita 'koliko sam dugo budna', a kada mu odgovorim 15 minuta, on mi dobaci 'toliko si budna, a nisi mi spremila sendvič' - piše Stephanie u članku za New York Post.

Iz njenog članka doznajemo kako su za njenog dečka sendviči poput poljubaca ili zagrljaja, čak i seksa. Oni su za njega ljubav.

Ovaj par je prije godinu dana počeo živjeti skupa u Brooklynu. Jednom mu je Stephanie napravila sendvič kojeg je on proždirao, nakon čega joj je rekao 'Draga, udaljena si 300 sendviča od zaručnočkog prstena', što ju motiviralo da mu radi omiljeno jelo.

- Možda sam mu kuhanjem htjela dokazati da sam materijal za ženidbu. Ako je on želio 300 sendviča, to ću mu i spremiti, a o tome sam i pisala. Kupila sam domenu 300 sandwiches.com i fotoaparat. Uz to sam nabavila tonu recepata i kuharica. Pitala sam i prijatelje za ideje, ali neki se me kritizirali - dodala je Stephanie.

- Nisu ovo 1950-te. To je šovinistički. On ti govori 'kuhaj mi ženo i možda ću te oženiti' - rekao joj je jedan od prijatelja, dok je skeptična prema tome bila i njena majka koja ju je pitala 'da li uopće zna kuhati'?.

Spravljajući sve te sendviče, Stephanie je shvatila koliko Eric voli dijeliti kuhinju s njom. Iako se još uvijek želi udati i živjeti sretno do kraja života, smanjila je pritisak na spremanje 300 sendviča te sada više uživa u kuhunju s dečkom.

- Do danas sam napravila blog o 176 sendviča. Tijekom mjeseci moje su kreacije postale kompliciranije. Bez obzira što se nalazilo na meniju Eric se smije. Sretan je što mu uopće kuham - piše Stephanie, a za kraj je navela i njegove riječi.

- Žene čitaju sve te časopise o savjetima kako zadržati muškarca, a to je tako lako. Nismo mi komplicirani. Samo trebate napraviti nešto lijepo za nas. Kao spremiti nam sendviče - poručio je Eric.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 17:20