URNEBESNA OSVETA

BURGER KING GA NEĆE ZABORAVITI Naručio sve pite od jabuke da se osveti nepristojnom dječaku

 Damjan Tadic / CROPIX

Urnebesna priča osvanula je na Redditu . Naime, jedan je Kanađanin kupio sve pite od jabuke koje su se prodavale u jednom Burger Kingu u Montrealu kako bi napakostio bezobraznom i grintavom djetetu koje je stajalo iza njega u redu. Naime, muškarac je s jakom glavoboljom ušao u restoran kako bi nešto pojeo, te je mirno stajao u redu. Dok je čekao da dođe na red za narudžbe jedno razmaženo petogodišnje dijete je cijelo vrijeme iza njega zanovijetalo pa čak i psovalo. Majka djeteta je u isto vrijeme glasno pričala na mobitel te nije reagirala kada ju je muškarac zamolio da smiri dijete.

S obzirom da je dijete cijelo vrijeme tražilo da dobije pitu od jabuke, Kanađanin se dosjetio kako doći na kraj nestašnom dječaku. Kada je napokon stigao na red naručio je sve pite od jabuke koje su u tom trenutku bile na raspolaganju u toj poslovnici Burger Kinga. Na taj se način slatko osvetio djetetu koje je do tog trenutka bilo bez kontrole. Dječak je prema njegovoj priči vrištao, lupao te je svoj Gameboy bacalo okolo.

- Nakon nekog vremena mirno sam zamolio njegovu majku da ga malo stiša, ali je ona agresivno odbila to napraviti. Nakon što su još uvijek bili glasni odlučio sam im pokvariti dan - napisao je muškarac na Redittu prisjetivši se nemilog događaja s početka 2012. godine.

- Naručio sam sve pite koje su im ostale. Ispalo je da ih je ukupno 23. Uzeo sam ih i otišao van iz restorana - napisao je Kanađanin.

Ipak, nije se mogao točno prisjetiti reakcije kada su majci rekli da nemaju više pitu od jabuke, ali je dodao da 'nije bila sretna te da je da je tražila koga će okriviti zbog toga.

Junak, ili antijunak ove priče, prisjetio se tog događaje jer je prije nekoliko dana bio u Burger Kingu gdje je vidio jedno dijete kako uživa jedući pitu. Nesiguran je li prije dvije godine napravio ispravnu stvar odlučio je podijeliti svoju priču na Redittu , a sve kako bi otklonio dilemu. tim je putem izrazio žaljenje zbog svog postupka te je poslao poruku akterima događaja.

- Ispričavam se zbog svog postupka. To je stvarno bilo djetinjasto - napisao je.

Što se tiče pita koje je tada naručio, kaže da ih je nekoliko pojeo, a da je ostale podijelio kolegama.

Nakon što je objavio svoju priči, na popularnoj društvenoj mreži došlo je do rasprave, a reakcije su različite. Nekima je priča urnebesno smiješna i podržavaju njegov postupak, dok ga drugi osuđuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 23:30