DUGOPRSTA STRIPTIZETA

ČUDAN SLUČAJ IZ LAS VEGASA Privatna masaža završila uhićenjem i Rolexom od 35.000 dolara u vagini

Privatna masaža u luksuznom hotelskom apartmanu u Las Vegasu pretvorila se u kriminalističku istragu nakon što je nestao 35.000 dolara vrijedan Rolex.

Sve je počelo ugodnim razgovorom i pokojim pićem između Christine Lafave (25) i vremešnijeg Kennetha Herolda (66) u baru hotela Wynn u Las Vegasu.

Nedugo zatim Herold je izvukao tri novčanice od stotinu dolara i odlučio prihvatiti Lafavinu ponudu - privatnu masažu u njegovoj sobi.

Na lijevoj ruci, kako je kasnije bilo vidljivo na snimci hotelskog osiguranja, Herold je imao skupocjeni ručni sat Rolex Presidential, čija cijena varira od 10.000 do 30.000 dolara, a ako je dodatno ukrašen dijamantima, naravno, taj iznos je još i veći.

Nekoliko sati kasnije, Herold je pozvao osiguranje u svoju sobu. Tad su optužbe počele frcati na sve strane. Herold je kazao da mu je Lafave ukrala sat. Ona je to porekla i kazala da je Herold ljut jer je odbila oralni seks bez kondoma.

Svi okupljeni su ostali u sobi, krenula je potraga, ali sat nitko nije mogao pronaći.

Herold je ispričao istražiteljima da ga je Lafave zamolila da skine sat kako bi mu mogla izmasirati ruku. Stavio ga je na pod gdje ga može vidjeti. Kako tvrdi Herold, pet do sedam minuta kasnije sata više nije bilo.

Zaštitari su nastavili pretraživati apartman, ali Rolexu nije bilo niti traga.

Ipak, malo kasnije, Lafave je pod pritiskom ipak priznala da je ukrala sat. U velikim bolovima je prebačena u bolnicu, gdje su liječnici rendgenom snimili njezin trbuh.

- Prije nego li je bolničko osoblje asistiralo Lafave u vađenju sata, osumnjičena je priznala da je ukrala Rolex i sakrila ga u svoju vaginu - stoji u policijskom izvješću.

Lafave, inače striptizeta u nekolicini lokalnih klubova, puštena je na slobodu uz jamčevinu od 40.000 dolara, ali tek je čeka suđenje koje počinje 15. svibnja. Prijeti joj jedna do 20 godina zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:43