NIJE SE DALA

Djelatnica McDonaldsa savršenom reakcijom uzvratila šaljivdžijama koji su je htjeli prestrašiti

 Dynamic Duo TV / YouTube

Komičarski dvojac s YouTubea Dynamic Duo TV ostao je mokar nakon što je na njihovu neslanu šalu djelatnica McDonald'sa odgovorila vlastitom, prenosi Daily Mail.

Dvojica Amerikanaca su u jednom od svojih najnovijih videa u svoj automobil instalirali trubu kakvu inače imaju vlakovi te su vozeći se po gradu trubili i prepadali sugrađane.

Većina ljudi se samo prepala kada su čuli trubu, no neki su ih počastili s neverbalnim psovkama i dramatičnim reakcijama. No, u većini slučajeva se ništa značajnije nije dogodilo. To se promijenilo kada su odlučili našaliti se s djelatnicom drive-ina u McDonald'su.

Dovezli su se do prozora da preuzmu svoje piće te su joj u trenutku kada im ga je trebala uručiti potrubili. Djevojka se prepala, ali se brzo sabrala te im je piće ubacila kroz prozor u automobil gdje se, predvidljivo, prolilo po svemu. Prije nego što su pokušali baciti nešto leda nazad djevojci, ona je zatvorila prozorčić za posluživanje.

Shvaćajući da im je dobro vratila, komičari se nisu vratili žaliti na njezino ponašanje, što je u ovom slučaju i pošteno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 05:31