SMRTONOSNO ORUŽJE

Djevojka pokušala udaviti dečka bujnim grudima: 'Htjela sam da tvoja smrt bude najugodnija moguća!'

'Nisam mogao disati, poplavio sam. Nisam se mogao osloboditi i mislio sam da ću umrijeti'

DORTMUND - Njemački odvjetnik Tim Schmidt optužio je svoju djevojku za pokušaj ubojstva, tvrdeći da ga je pokušala ugušiti svojim bujnim poprsjem.

Franziska (33), čije su grudi poveća ‘šestica’, optužena je za ‘pokušaj ubojstva smrtonosnim oružjem’. Ona tvrdi da se radilo o seksualnoj igrici te da je on toga bio svjestan.

Schmidt, s druge strane, posvjedočio je kako je prije tog događaja sve bilo ‘normalno’ u spavaćoj sobi, iako su imali problema u vezi.

- Sjedila je na meni gola, a ja sam ljubio njene grudi. Iznenadno, zgrabila je moju glavu i gurnula ju između svojih grudi svom snagom, rekao je Schmidt pred sudom.

- Nisam mogao disati, poplavio sam. Nisam se mogao osloboditi i mislio sam da ću umrijeti.

Rekao je kako je sa zadnjim snagama izmigoljio iz njenog hvata, te da je pobjegao, gol, kod susjeda i zahtjevao da pozove policiju.

Posvjedočio je kako su bili ‘jako zaljubljeni’ kad su se upoznali prije četiri godine, no problemi su počeli kada se on zaposlio kao odvjednik i preselili su se u Unnu.

- Nije mogla zadržati ni jedan posao, i samo bi radila jedan privremeni posao za drugim. Što je moja karijera više napredovala to je njoj bilo gore.

- Očito je da me namjeravala ubiti. Čak mi je to i priznala preko telefona. Pitao sam ju zašto me je htjela ugušiti svojim grudima a ona mi je rekla: ‘Dušo - htjela sam da tvoja smrt bude najugodnija moguća,’ tvrdi Schmidt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 06:20