KAO U FILMU

FOTO: NAPIO SE NA POGREBU PRIJATELJA I ZAVRŠIO U AMSTERDAMU 'Nemam pojma kako sam se tu našao'

 Facebook

James O'Kane (22) iz Engleske toliko se napio na prijateljevom sprovodu u Londonu da se, ni sam ne zna kako, sljedećeg jutra probudio u tisuće kilometara udaljenom Amsterdamu.

Mladić je kazao kako se ne sjeća zašto je pozvao taksi da ga odveze do zračne luke Gatwick u 4 sata ujutro, i kupio avionsku kartu za 232 funte (nešto više od 2000 kuna). Tvrdi da je bio toliko pijan da se nije mogao sjetiti niti svog imena.

Prvo čega se sjeća jest da ga je probudila stjuardesa u zrakoplovu koji je upravo bio sletio u glavni grad Nizozemske.

- Bio sam pijan i činilo mi se valjda to kao dobra ideja. Tek kad sam se probudio u Amsterdamu sinulo mi je što sam napravio. Bio sam posve iscrpljen, no alkohol me naveo na avanturu.

James je sa sobom imao samo odijelo koje je nosio na pogrebu, putovnicu i 50 funti.

Da stvar bude gora, njegova majka Janice (58) odbila je platiti mu put natrag, ostavivši ga da luta nepoznatim ulicama tri dana.

- Kad sam došao u Amsterdam, nazvao sam mamu i zamolio je da mi plati sobu u hotelu. Pitala me jesam li u Londonu, a kad sam joj rekao da sam u Amsterdamu umrla je od smijeha zajedno s mojim ocem. Naredna tri dana lutao sam uokolo u odijelu i morao sam kupiti papuče jer su me cipele žuljale - kazao je James koji je na svom izletu uslikao oko 60 slika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 03:14