Goran Radman vodi Sense Consulting

Iz SenseConsultinga, jedne od vodećih hrvatskih tvrtki za poslovno savjetovanje u javnom i privatnom sektoru, ističu kako su se odlučili na značajan korak u širenju poslovanja te je od 1. prosinca na mjesto predsjednika tvrtke imenovan Goran Radman.

"Radman svojim pridruživanjem želi doprinijeti stvaranju prepoznatljivog hrvatskog konzultantskog branda koji će na hrvatskom i međunarodnom tržištu moći uspješno konkurirati poznatim svjetskim konzultantskim kućama", navodi se u priopćenju SenseConsultinga i napominje kako Radmanovim dolaskom započinje nova faza u razvoju i rastu tvrtke.

Usluge tvrtke, kako ističu, zanimljive su kako javnom sektoru i korporacijama, tako i malim i srednje velikim tvrtkama koje do sada nisu značajnije koristile usluge poslovnog savjetovanja. SenseConsulting je vrlo dinamična hrvatska konzultantska tvrtka, ističe Radman najavljujući da će svoje znanje i iskustvo uložiti u strateško i organizacijsko jačanje, razvoj kompetencija i tržišno širenje tvrtke.

Goran Radman u listopadu ove godine povukao se s mjesta predsjednika Microsofta za istočnu i srednjoistočnu Europu i najavio da će se posvetiti savjetničkoj i akademskoj karijeri.


NT/Hina
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:19