REVOLUCIJA U INDUSTRIJI MADRACA

Hrvatski startup Pleme predstavlja novi proizvod Stratus

 

Pleme je hrvatski startup nastao sa željom da pokrene revoluciju u industriji madraca, i tržištu ponudi potpuno novi pristup prodaji madraca baziran na jednostavnosti, transparentnosti i otporu prema postojećim brendovima madraca.

Jednostavna online kupnja na web stranici transformirala je tradicionalan način prezentiranja madraca u fizičkim dućanima. Budući da 5 minuta isprobavanja u salonu madraca nije dovoljno kako biste donijeli pravu odluku o kupnji, Pleme svojim kupcima nudi čak 100 dana probe, uz besplatan povrat, što ga čini jedinim proizvođačem na ovom tržištu s potpuno besplatnim povratom.

Prvi proizvod ove tvrtke bio je madrac Nimbus koji odgovara svim vrstama spavača, neovisno o njihovoj dobi, težini i načinu spavanja. Kako bi se madraci visokog ranga učinili dostupnima širem tržištu, u Plemenu su odlučili lansirati novi model madraca - Stratus koji također spada u kategoriju visokokvalitetnih madraca, ali po nešto nižoj cijeni od Nimbusa.

Dakle, Stratus pruža iste benefite kao Nimbus: 100 noći probe, uz besplatan povrat i besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku te također koristi prozračnu i udobnu REM pjenu. Pleme je jedina tvrtka na hrvatskom tržištu koja koristi REM pjenu koja je iznimno visoke gustoće, a vrlo je prilagodljiva. REM pjena ima najbolje karakteristike latexa i memory pjene - pruža maksimalno rasterećenje ključnih točaka na tijelu, bez osjećaja zarobljenosti karakterističnog za, primjerice, memory pjenu. S obzirom na prilagodljivost REM pjene, Stratus također odgovara svim vrstama spavača, neovisno o njihovoj dobi, težini i načinu spavanja.

Osim 7 cm REM pjene koja se prilagođava svakoj osobi individualno, Stratus se sastoji i od 7 cm bazne pjene povećane elastičnosti za izdržljivost madraca. Madrac ima dizajniranu navlaku s jedinstvenim asimetričnim zatvaračem pomoću kojeg se navlaka lako skida i pere u perilici rublja.

Pleme madraci se u potpunosti proizvode u Hrvatskoj, od rezanja pjene pa do zadnjeg šava na madracu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:32