PRIZNALA PREVARU

IZMISLILA OTMICU DA IZBJEGNE VJENČANJE Zaručniku ukrala kamion, prodala nakit i pobjegla ljubavniku

 Screenshot:Youtube

Žena iz američke države Oklahoma je konačno progovorila o razlozima zašto je prije nekoliko godina lažirala svoju otmicu i to samo nekoliko mjeseci prije planiranog vjenčanja.

Tiffany Bray (42) iz Oklahoma Citya je ukrala kamion svog zaručnika i otišla kod svog ljubavnika u Corpus Christi u Teksasu, pritom se pretvarajući da je oteta. Razlog je bio u tome što se nije željela udati za svog zaručnika. Putem do Teksasa je rasprodala nakit kojeg joj je poklonio njezin zaručnik Chad McGuire.

Tri dana kasnije poslala je šifriranu poruku zaručniku u kojoj je tvrdila da je oteta. Poruka je glasila: ' Trebam pomoć. Negdje sam u Lawtonu u mračnoj sobi. Bijeli muškarac. Molim te, pomozi mi. Nisam sigurna hoću li opet moći kontaktirati ovako.'

Chad je zatim kontaktirao policiju, pa je organizirana potraga za navodno otetom ženom. Policija je u jednom trenutku Chada optužila da je on ubio svoju zaručnicu.

Policajci su uskoro otkrili da je Tiffany putem interneta komunicirala s muškarcem koji se zove Steve i locirali su njegov mobitel u gradu Corpus Christiju. Kad su policijski službenici provalili u sobu u motelu u kojem se nalazila Tiffany, našli su je živu i zdravu.

Tiffany je priznala da je lažirala otmicu s namjerom da izbjegne vjenčanje. Osuđena je za lažno prijavljivanje otmice, a zatvorsku kaznu je izbjegla pristankom da plati novac koji je utrošen u potrazi za njom i policijskoj istrazi. Sad radi 60 sati tjedno da bi otplatila svoj dug.

Tiffany se na kraju udala i to za Tommya Lewisa, njezinog prijatelja iz Oklahome, koji je bio vrlo angažiran u potrazi za njom nakon navodne otmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 11:23