ZELENI BOŽIĆ

KAKVA JE TO BILJKA? Dilerica za Božić okitila stabljiku marihuane

 YouTube / YouTube

SAN BERNARDO Policajci u čileanskom San Bernardu mjesec su dana prisluškivali i pratili 50-godišnju Angelicu Navarro Pereira zbog sumnje da se bavi prodajom droge.

Sumnje su im potvrđene prilikom pretresa njene kuće u kojoj su pronađene dvije sačmarice, 25.000 kuna u gotovini, 29 vrećica hašiša i 21 stabljika kanabisa.

No, najveće iznenađenje policajci su doživjeli kad su ugledali božićno drvce koje je gospođa Perreira postavila za svoje dvoje djece i ispod kojeg je posložila poklone. Naime, sredovječna dilerica nije upotrijebila jelku, niti smreku da dočara već duh Božića već stabljiku marihuane!

'Očekivali smo da ćemo pronaći nešto droge, ali nam niti na kraj pameti nije bilo da ćemo pronaći stabljiku marihuane koja se koristi kao božićno drvce', izjavila je policijska glasnogovornica.

Uhićenje Perreire začuđeno je promatrao prvi susjed Renato Quinonez Alfaro.

'Znam je godinama, ali nisam imao pojma da se bavi takvim stvarima', izjavio je za lokalnu televiziju.

'Razgovarao sam s njom jučer i tada mi je rekla kako će njena djeca ove godine zbilja uživati u Božiću te da ima najbolje drvce na svijetu.'

'Nije me pozvala da vidim drvce, niti sam vidio da joj je itko dolazio u goste zadnjih dana. Sad znam i zašto', rekao je šokirani susjed.

Pereira je osuđena na 70 dana zatvora zbog proizvodnje i raspačavanja droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 07:29