NEVIĐENI UŽAS

KATOLIČKI SVEĆENIK SABLAZNIO OBJAVOM NA FACEBOOKU Na oltar postavio abortiranu bebu i uživo prenosio poruku vjernicima o tome kako glasati

 Screenshot / Facebook

Katolički svećenik Frank Pavone sablaznio je sve koji ga prate na Facebooku kad je na svom profilu emitirao uživo držeći govor protiv pobačaja. Snimka traje 44 minute i u svemu tome ništa ne bi bilo sporno da američki svećenik nije ispred sebe, na improvizirani oltar stavio abortirani fetus, piše Washington Post.

Snimka je pogledana gotovo 330.000 puta i na račun Pavonea stigle su osude sa svih strana, čak i od onih koji dijele njegove stavove. ‘Ja sam apsolutno protiv pobačaja, ali mislim da nije u redu izložiti jadnu bebu ovako. Što nije u redu s ovim svećenikom’, napisala je jedna žena.

Poanta ove neumjesne parade bila je pozvati ljude da glasuju za Donalda Trumpa koji je za ukidanje prava na pobačaj.

‘Ovo je dijete ubijeno prilikom abortusa i patologija ga je poslala k nama za pokop. Danas vam ga pokazujem jer na ovim izborima moramo odlučiti hoćemo li dopustiti da se u SAD-u nastavi ubijanje djece. Hillary Clinton i demokrati kažu da, nastavimo ubijanje djece, a vi ćete platiti za to. Donald Trump i republikanci kažu ne. Djeca moraju biti zaštićena’, napisao je uz video.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 08:44