OPASAN TERORIST

KUDA IDE OVAJ SVIJET? Zaštitari na aerodromu zaplijenili pištolj lutkici iz crtića Toy Story

Iako bi na tvrdnju da je lik Woody iz crtanog filma Toy Story opasan terorist vjerojatno umrli od smijeha, upravo su ga tako ocijenili službenici aerodroma Heathrow.

Službenici su procijenili da je lutka Woodyja potencijalna opasnost za sigurnost putnika, i to zato što je za opasačem imao zakačen pištolj.

Minijaturni pištolj.

Minijaturni pištolj igračku koji je bio dio opreme lutke.

Prije nego su lutku vratili zbunjenom vlasniku, i dopustili daljnje potovanje, službenici su odstranili 'opasno oružje'.

Čovjek je fotografirao Woodyja na Heathrowu u trenutku dok mu skidaju pištolj s opasača. Fotografiju je stavio na Reddit.

'Proputovao sam svijet s tom figuricom iz Toy Storyja, fotografirao sam igračku na raznim destinacijama, to su slike koje sam radio za svog sina', objasnio je zbunjeni otac na portalu Reddit. No eto, na Heathrowu su zaplijenili oružje koje je bio na lutkici. Pretpostavljam da je svijet sada puno sigurnije mjesto'.

'Ovo je, naravno, prvi put da sam imao problema zbog te lutkice'.

Posjetitelji popularnog portala se u komentarima zgračaju i čude nad ovakvim postupkom službenika zračne luke.

Glasnogovornik Odjela za transport nije želio komentirati navedeni slučaj, no u priopćenju stoji kako službenici imaju pravo ukloniti bilo koji predmet ako smatraju da bi mogao predstavljati prijetnju'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 05:49