BUBNJAR GRUPE NIJE BIO ODUŠEVLJEN

LEGENDE ROCKA SLUČAJNO NALETJELI NA PREDSJEDNIKA Obama im pokazao kako izgleda Air Force One, ali bubnjar nije djelovao impresionirano

 Steven Tyler / TWITTER

Tijekom prošlog vikenda na istoj su se zračnoj luci u američkoj saveznoj državi Floridi našli članovi grupe Aerosmith Steven Tyler i Joe Perry i predsjednik SAD-a Barack Obama, prenosi Washington Post.

Rockeri su naime sjedili u Tylerovom zrakoplovu nakon povratka s južnoameričke turneje u trenutku kada se Air Force One, službeni zrakoplov predsjednika SAD-a pripremio poletiti nakon što je Obama proveo neko vrijeme u Floridi pomažući kampanji Hillary Clinton.

'Čekali smo na pisti i vidjeli Air Force One pa smo izašli fotografirati ga. No, umjesto samo fotografija pokazali su nam zrakoplov', rekao je Perry za Vanyaland.

Prema Perryju, predsjednik Obama je otkrio da su glazbenici na zrakoplovu te se došao upoznati s njima i snimiti nekoliko fotografija. 'Steven (Tyler) i ja smo imali nekoliko uzbudljivih avantura tijekom godina, ali ova je među zanimljivijima', rekao je Perry. 'Ja jesam Republikanac, no i dalje poštujem predsjednika. Bilo je poprilično zabavno sjediti tamo s vođom slobodnog svijeta.'

'Najbolji doček kući ikada', napisao je Tyler na svom Twitter profilu.

Međutim, čini se da nisu svi članovi Aerosmitha bili oduševljeni susretom s predsjednikom Obamom.

Bubnjar Joey Kramer je putem svoje Twitter profila rekao da 'ta fotografija ne predstavlja Aerosmith'. Tweet koji je objavljen na Aerosmithovom službenom profilu je nakon prvotne objave obrisan, a Kramer je pojasnio svoju objavu željom da ga se ne uključuje u razgovore o politici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:16