ŠOKANTAN PRIZOR

MLADIĆ UHIĆEN JER SE SEKSAO S LAND ROVEROM! 'Svi su govorili da je poslije bio umoran i iscrpljen'

Policija u Walesu uhitila je 24-godišnjeg Daniela Coopera, zbog toga što se skinuo i simulirao seks u zalogajnici, na podu, a najšokantnija je svakako bila simulacija s Land Roverom, piše UK Telegraph.

Prema izvještaju policije, mladić je tu večer pretjerao s alkoholom u društvu prijatelja, a to je uzrokovalo njegovog ponašanje. Sam akter je izjavio da je bio toliko pijan da se ničega ne može sjetiti, ali su mu u tome pomogle snimke koje je kasnije vidio.

- Prvo je viđen kako urinira. Potom je hodao ulicom s hlačama skinutim do koljena i majicom prebačenom preko glave. Mahao je autima, a onda je skinuo majicu do kraja. Poslije je viđen kako ulazi u restoran gdje je simulirao seks u kutu - prepričao je tužitelj, pa je nastavio.

- U jednom trenutku ležao je na podu i simulirao seksualni čin, a nakon toga je isto radio s Land Roverom koji je bio parkiran u blizini - dodao je tužitelj.

Sud mu je odredio kaznu od tri mjeseca zabrane izlaska iz kuće od 19 do 7 ujutru i to petkom, subotom i nedjeljom. Platio je i oko 700 kuna sudskih troškova.

- Svi su govorili da je poslije bio umoran i iscrpljen. Nije baš za gledati ga kad se skine. Žao nam je bilo Land Rovera i nadamo se da se nije uvrijedio - našalio se jedan od njegovih prijatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:26