BISER IZ DUBAIJA

NAJGLUPLJI UBOJICA NA SVIJETU Ubio djevojku koja mu je rekla da je trudna iako se nisu seksali, pa ju stavio u kadu punu vode i zapalio kuću!

Uhićen je nakon što je zamolio svog poslodavca da mu ‘pomogne pobjeći iz zemlje’
 AP

DUBAI - Odvjetnik muškarca iz Dubaija, koji je osuđen za ubojstvo svoje djevojke, opisao ga je kao ‘najglupljeg ubojicu kojeg je vidio u 40 godina svoje karijere’.

Muškarac, podrijetlom iz Indije, koji je radio kao kuhar za jednog od članova vlade, zatukao je svoju djevojku kamenom nakon što mu je rekla da je trudna i zaprijetila mu da će ga optužiti za silovanje - premda se nikada nisu seksali.

Potom je stavio njeno tijelo u kadu, napunio ju s vodom, i zapalio kuću kako bi prikrio tragove ubojstva.

Iako je vila cijela izgorjela, kada puna vode nije pretrpjela nikakvu štetu, kao ni tijelo njegove djevojke, koje je voda zaštitila od požara.

Uhićen je 2010. nakon što je zamolio svog poslodavca da mu ‘pomogne pobjeći iz zemlje’, nakon čega ga je ovaj prijavio policiji.

Muškarac je trenutno na čekanju izricanja kazne dok vlasti pokušavaju pronaći rodbinu ubijene žene, koja je radila kao spremačica.

Prema zakonu Ujedinjenih Arapskih Emirata muškarcu se ne može izreći kazna dok obitelj ubijene žene ne odgovori na pitanje žele li da ga se osudi na smrt, ili će prihvatiti novčanu naknadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 02:10