PONOSNI RODITELJI

OBJAVLJENA PRVA FOTOGRAFIJA TODORIĆEVA UNUKA Najmlađi sin bivšeg Gazde i nekadašnja srpska manekenka krstili sina u šestinskoj crkvi

 
Ivan Todorić i Milica Mihajlović u Dubrovniku prije šest godina
 Sinisa Sunara / Cropix

Ivan Todorić i njegova supruga Milica Mihajlović proteklog su vikenda krstili su svog sina Vida u crkvi u zagrebačkim Šestinama, koji je na svijet stigao 15. studenoga 2017. na uglednoj privatnoj poliklinici u Švicarskoj, prenio je Story.

Ponosni roditelji, zajedno s gostima, nakon krštenja otišli su na svečani ručak u poznati zagrebački restoran. Uz goste i obitelj s njima je bila i kuma malenog Vida, Hana Šoljan Galić.

Upravo njihova kuma na Instagramu je objavila fotografije s krštenja na kojoj su presretni roditelji sa malenim Vidom. Ako smijemo primijetiti, maleni Vid jako podsjeća na djeda Ivicu Todorića.

Milica i Ivan upoznali su se u New Yorku 2009., a vrlo brzo, nakon samo šest mjeseci romanse, Milica je stigla u Zagreb i upoznala obitelj Todorić. U osam godina dugoj vezi bilo je i turbulencija, pa su nakratko prekinuli 2013., da bi se za Miličin rođendan u studenome iste godine pomirili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 14:09