Očajna Denise želi Richieja Samboru

Što učiniti kada vam pred očima počne tonuti projekt u koji ste polagali sve nade, i to zato što vas svi mrze? Ako ste Denise Richards, pokušat ćete se ponovno zbližiti s jedinom osobom koja još o vama ima koliko-toliko pozitivno mišljenje.



Naime, sve su glasnija šaputanja u Hollywoodu da Denise poduzima sve kako bi se pomirila sa svojim posljednjim ljubavnikom, Richiejem Samborom, ali on nije nimalo zainteresiran za njezinu ponudu.  Ono što ju je najviše razbjesnilo, otkrili su Denisini prijatelji, jest činjenica da joj Sambora više ne želi niti uzvratiti pozive!



Prema njihovim saznanjima, sve očajnija Denise neprestano mu šalje SMS-ove i moli da joj se vrati. On joj je prvo mirno pokušao objasniti da nije zainteresiran i da već ima novu ljubav u planu, a kada ni to nije upalilo, jednostavno je odustao.



Sada Denise predstoji doista teško razdoblje - raspao joj se brak, bivši je muž ne može podnijeti, izgubila je najbolju prijateljicu zbog čovjeka koji ju je kratko nakon toga odbacio i njezin samostalni projekt, reality show od kojega je očekivala da će joj pomoći u budućnosti, brzinom svjetlosti gubi gledatelje te je tjera u još dublji očaj, a nije uspjela niti popraviti imidž u javnosti.




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 07:56