10 GODINA ZATVORA

OTKRIO GA TAJNI AGENT Monstrum planirao napraviti žensku djecu curici (13), a potom živjeti u incestu

 Seminole County Jail

Shuhel Mahboob Ali (40) osuđen je na 10 godina zatvorske kazne nakon što je otkriveno da je planirao napraviti žensku djecu 13-godišnjoj djevojci, a potom živjeti u incestu.

Britanac je nasjeo na zamku tajnog agenta koji je glumio oca maloljetnice s Floride. 'Ocu' je kazao kako se želi skrasiti s njegovom kćerkom i odgojiti nekoliko djevojčica

Od siječnja do travnja 2013. s 'ocem' maloljetnice sve je dogovarao putem interneta i u detalje opisivao kako bi seksualno zlostavljao svoju buduću djecu.

- Kad počneš dovoljno rano, možeš ih odgojiti tako povjeruju u bilo što i naprave što god ti želiš.

Planirao je otputovati na Floridu, upoznati maloljetnicu i odvesti je natrag u Englesku gdje bi ju počeo 'seksualnim treningom' pripremati za obitelj.

No, kad je došao u grad Sanford, umjesto oca 13-godišnjakinje, dočekao ga je agent. Policija je u njegovoj torbi pronašla ljepljivu traku, maske za lice, kondome i kameru, kao i laptop sa hrpom dječje pornografije.

- Zaista je nezamislivo da ovakva čudovišta postoje i hodaju među nama. Želim da svima ovo bude jasno: učinit ćemo sve kako bi iz društva maknuli one koji pokušaju nauditi djeci, gdje god da se nalaze - kazao je šerif Wayne Ivey.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 23:32