Otvoren najveći extreme centar u ovom dijelu Europe.

Radno vrijeme će biti svakog dana od 10 do 22 sata. Za sve dodatne informacije posjetite Slavonsku aveniju 3 i pogledajte ono što ste propustili na velikom otvaranju.

Prošle subote se dogodilo ono što cielokupna hrvatska extreme zajednica čeka već 20 godina. Cjelodnevnim bogatim programom je otvoren najveći extreme centar u ovom dijelu Europe. Koliko je ovo značajan događaj za cjelokupnu hrvatsku extreme zajednicu pokazala je brojka od preko tisući okupljenih skejtera, biciklista, inlinera ali i svih ostalih ekstremnih sportaša za koje ovaj centar nije namjenjen (snowboard, wakeboard).

Ispred Warehouse Skateparka skupila se poprilična količina ljudi koji su nestrpljivo čekali otvaranje vrata. Uz predstavnike extremnih sportova, mogli smo vidjeti dosta roditelja koji su znatiželjno provjeravali kojim se to sportom njihovo dijete može baviti, osim nogometom. Program svečanog otvorenja Warehouse Skateparka je počeo u 18 sati Demo Sessionom na kojem su svoje vještine pokazali mnogi skateri, bmxeri i inlineri od kojih su neki potegli sa drugog kraja Europe. Tako smo mogli vidjeti skatere iz Finske, Španjolske, Njemačke, Francuske, ali i svih susjednih nam zemalja, dok je najavljeni Bastien Slabanzi neumorno davao autograme klincima. Program je nastavljen pretpremijerom spota za novi singl "Suprise" benda Overflow.

Nakon pretpremijere spota je došlo vrijeme da Overflow održi i koncert. Posjetitelji su očigleno bili oduševljeni tom idejom te su pohrlili pred pozornicu. Svojstveno live nastupima Overflowa, energija je prštala na sve strane i u otprilike sat vremena odsvirali su najpoznatije hitove kao i nove stvari s još neobjavljenog albuma “Hit Me”. Skatepark se transformirao u neobičnu koncertnu dvoranu, u kojoj se na jednoj strani odvijao koncert banda Overflow dok su se istovremeno na drugom kraju dvorane vozili skateri, bmx-eri i inlineri. Neobičan i neopisiv ugođaj. Program je kulminirao after partijem koji je trajao do ranih jutarnjih sati, a publiku su zabavljeli Funk Guru i Dubway iz Confusion kolektiva. Warehouse Skatepark će s redovotim radom započeti krajem tjedna. Radno vrijeme će biti svakog dana od 10 do 22 sata. Za sve dodatne informacije posjetite Slavonsku aveniju 3 i pogledajte ono što ste propustili na velikom otvaranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:10