VJEROVALI ILI NE

OVO JE STVARNI LIK IZ 'BESRAMNIKA' Čak 11 žena rodilo mu je 22 djece, a osuđivan je čak 33 puta

 Facebook

CARLISLE - Raymond Hull (58) bio je uhićen s povećom količinom marihuane i inkriminirajućim tekstualnim porukama, no pred sudom je rekao kako se mora brinuti za svojeg najmlađeg sina Barryja dok je njegova 26-godišnja djevojka Emma McNeil na poslu u pekari. Sud mu je dodijelio kaznu od 18 mjeseci uvjetno.

Doima se kao sasvim razumna priča, osim činjenice da je Hullu ovo već 33. sudska presuda, te da je Barry njegovo 22. dijete. Njegovo najstarije dijete, kćerka Naomi, već ima 39 godina, a McNeil je čak 11. žena koja je postala majka njegovog djeteta.

Hull je bivši građevinac koji nije radio duže od 10 godina, a socijalna pomoć za njega i njegovu brojnu obitelj koštala je državu više od 9 milijuna kuna.

- Volim djecu, rekao je Hull, kojeg susjedi zovu ‘Frank Gallagher’ po liku iz serije ‘Besramnici’ na kojega ih podsjeća.

- Ja sam najbolji tata na svijetu. Ljudi možda mogu imati problema sa mnom, no ja volim svoju djecu.

Premda tvrdi da ih voli, Hull im nije pružao najbolji primjer u životu. Osuđivan je za posjedovanje droga, vožnju u pijanom stanju, provalu i napad na policijskog službenika, a neka od njegove djece već imaju dosjee deblje od njegovog.

Jedan od njegovih starijih sinova je osuđeni ubojica koji je tek nedavno pušten iz zatvora. Troje njegove djece bilo je u zatvoru zbog pljački, nasilja, dilanja droge ili zastrašivanja svjedoka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 08:54